Θες καριέρα στη Λογιστική; Δες πώς θα σε βοηθήσει ο επαγγελματικός τίτλος ΑΑΤ!

Θες να αποκτήσεις έναν διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο από εργοδότες και διεθνείς επαγγελματικούς συνδέσμους (CIMA, ACCA, ICAEW και IPAC); Θες ένα πρόγραμμα που θα σου προσφέρει όλες τις πρακτικές δεξιότητες και τις απαραίτητες γνώσεις, για να εκτελέσεις το ρόλο του Λογιστή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ξεχωρίσεις σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον;

Ο Επαγγελματικός Τίτλος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών ΑΑΤ είναι αυτό που ψάχνεις! Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σου δίνει τη δυνατότητα να εξειδικευτείς στη Λογιστική μέσω ενός καλά δομημένου προγράμματος μαθημάτων, που προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλο το φάσμα της λογιστικής διαδικασίας.

Το πρόγραμμα σου παρέχει συνεχή υποστήριξη από καλά καταρτισμένους επαγγελματίες στο χώρο της Λογιστικής, ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων και εξετάσεων, και σε προετοιμάζει για όσα θα έχεις να αντιμετωπίσεις με σκοπό να διαπρέψεις στο επάγγελμα. Μάθε πιο κάτω περισσότερα για τα πλεονεκτήματα του τίτλου AAT.

Θες να αποκτήσεις τον επαγγελματικό τίτλο AAT ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες;


Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις υποτροφίες έχει ολοκληρωθεί!


H νέα σειρά μαθημάτων ξεκινά τον Νοέμβριο του 2021 – Εγγραφές μέχρι 24/10. Τα μαθήματα γίνονται online και παρέχονται ευκολίες πληρωμής.


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του τίτλου ΑΑΤ και γιατί να τον επιλέξεις

Ο εγκεκριμένος φορέας εκπαίδευσης του ΑΑΤ στην Κύπρο είναι σε αποκλειστικότητα το European Institute of Management and Finance – EIMF, ένας από τους πιο εξειδικευμένους φορείς εκπαίδευσης για το Χρηματοοικονομικό και Επαγγελματικό κλάδο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Πάτα πιο κάτω για να δεις όλες τις πληροφορίες.

Ο τίτλος αναγνωρίζεται διεθνώς από τους εργοδότες και από διεθνείς επαγγελματικούς συνδέσμους (CIMA, ACCA, ICAEW και IPAC).

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, γίνεσαι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους συνδέσμους λογιστών ανά τον κόσμο, που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να καθιερωθείς επαγγελματικά.

Ο Σύνδεσμος Τεχνικών Λογιστών (AAT) είναι ο μεγαλύτερος σύνδεσμος λογιστών ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 180,000 μέλη, με 90,000 φοιτητές στη διαδικασία να γίνουν μέλη και με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες. Όλα τα μαθήματα και οι εξετάσεις σχεδιάζονται και ετοιμάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και πάντα βάσει των αναγκών της αγοράς.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, δεν απαιτείται οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία ή σπουδές. Ο επαγγελματικός αυτός τίτλος απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να αρχίσουν μια καριέρα στη λογιστική χωρίς κατ’ ανάγκη να έχουν κάποια σχετική γνώση και να καθιερωθούν σε αυτό το επάγγελμα.

Με βάση έρευνες για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, το επάγγελμα του λογιστή συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον περιζήτητα. Κάθε χρόνο, έχει σε παγκόσμιο επίπεδο 16% ρυθμό ανάπτυξης.

Με την απόκτηση του τίτλου έχεις μεγάλες προοπτικές άμεσης εργοδότησης. Ως τεχνικός λογιστής ΑΑΤ μπορείς να εργαστείς σε λογιστήριο οποιασδήποτε ιδιωτικής εταιρείας, σε λογιστήριο κρατικού ή ημικρατικού οργανισμού, σε εταιρείες παροχής λογιστικών υπηρεσιών ή να κτίσεις το δικό σου πελατολόγιο.

Το πρόγραμμα σε βοηθά να βελτιώσεις τις ικανότητες σου, την ποιότητα της δουλειάς σου μέσα από την κατανόηση καθημερινών καθηκόντων, ενώ αποκτάς δυνατότητες ανέλιξης.

Οι καθηγητές και το προσωπικό του European Institute of Management and Finance – EIMF είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος αλλά και μετά την αποφοίτησή σου.

Μπορείς να επιλέξεις να παρακολουθήσεις τα μαθήματα είτε στην τάξη, είτε εξ’ αποστάσεως, είτε με την μέθοδο αυτοδιδασκαλίας (παρακολούθηση online μαθημάτων). Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, μπορείς να καθορίσεις εσύ την ημερομηνία της εξέτασής σου.

Aν θες καριέρα στη Λογιστική απόκτησε τον επαγγελματικό τίτλο ΑΑΤ!

Θες καριέρα στη Λογιστική; Ο επαγγελματικός τίτλος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών AAT μπορεί να σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα προσόντα που χρειάζεται ένας σωστά καταρτισμένος τεχνικός λογιστής!🧾📈 Μάθε περισσότερα και κάνε αίτηση εδώ ➡️ https://bit.ly/AAT_October2021
👉 Τα μαθήματα ξεκινούν τον Νοέμβριο του 2021!

Posted by StudentLife.com.cy on Tuesday, 5 October 2021

Σε ενδιαφέρει ο τίτλος ΑΑΤ; Συμπλήρωσε την πιο πάνω φόρμα και υπεύθυνος του EIMF θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Έναρξη μαθημάτων: Νοέμβριος 2021 – Αιτήσεις μέχρι 24/10