fbpx

5 περίεργοι συνδυασμοί φαγητών που δεν περιμένεις να σου αρέσουν (μέχρι να δοκιμάσεις)!

Σίγουρα ο καθένας έχει τις δικές του γευστικές προτιμήσεις που δεν αλλάζει με τίποτα. Αγαπημένα φαγητά, αγαπημένοι συνδυασμοί… Και κάποιες σίγουρες – safe συνταγές!

Όμως, το γεγονός ότι πολλές φορές φοβάσαι να δοκιμάσεις κάτι νέο, σημαίνει ότι μπορεί να χάνεις -όντως- κάτι πολύ γευστικό!

Δες 5 συνδυασμούς που δεν περιμένεις ότι θα σου αρέσουν, αλλά θα ξετρελαθείς αν δοκιμάσεις:

1
Χαλούμι με μέλι

periergoi sindiasmoi fagiton
Syntages.gr

Ψάχνεις τι να φας για ορεκτικό ή τι πρωτότυπο να μαγειρέψεις για τους καλεσμένους σου συμφοιτητές στο σπίτι;

Μπορείς να ανακατέψεις χαλούμι με αλεύρι και σουσάμι και να τα τηγανίσεις! Μόλις ροδοκοκκινίσει ρίχνεις και μπόλικο μέλι από πάνω! Είναι ένας περίεργος συνδυασμός, αλλά -σίγουρα- θα ξετρελαθείς!

2
Τσιπς με παγωτό

periergoi sindiasmoi fagiton
Hot Dinners

Μπορείς να βουτάς το τσίπς μέσα στο παγωτό σου και σου το υπογράφω ότι δεν θα μπορείς να σταματήσεις να τα τρως με αυτόν τον συνδυασμό.

Σίγουρα -ήδη- το έχεις δοκιμάσει με τηγανητές πατάτες σε συνδυασμό με McFlurry, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις και με τσιπς (και θα μας θυμηθείς)!

3
Ποπ κορν με σοκολάτα

gimmesomeoven.com

Είσαι αναποφάσιστος/η και δεν ξέρεις αν θέλεις να φας αλμυρό ή γλυκό; Μπορείς να φας ποπκορν με λιωμένη σοκολάτα και να δεις πόσο ωραίος συνδυασμός είναι!

Σίγουρα μπορείς να μάθεις και τη συνταγή τους και να τα φτιάχνεις μόνος/η σου. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο, φτάνει να ξέρεις να φτιάχνεις τη σιταροπούλα χωρίς να κάψεις το σπίτι… #oups

Υ.Γ: Για εναλλακτική της λιωμένης σοκολάτας μπορείς να χρησιμοποιήσεις καραμέλα ή Nutella!

4
Γλυκιά πίτσα

periergoi sindiasmoi fagiton
Delish.com

Υπάρχει κανείς που μπορεί να αντισταθεί σε μια πεντανόστιμη πίτσα; Δεν το νομίζω! Όσο και να λατρεύεις την special πίτσα, την BBQ ή την κυπριακή ζύμη (με χαλούμι και λούντζα), άλλο τόσο θα λατρέψεις και την πίτσα με σοκολάτα!

Μπορείς να βάλεις πάνω κομματάκια μπισκότου ή και ξηρών καρπών, είτε και φρούτα όπως: μπανάνες και φράουλες. Αν πάλι βαριέσαι να τη φτιάξεις μόνος/η σου μπορείς να παραγγείλεις τη λαχταριστή CHOCO PIZZA NUTELLA® από την Domino’s Pizza!

5
Μπιφτέκια λαχανικών 

periergoi sindiasmoi fagiton
Freepik.com

Αν βαρέθηκες να κάνεις συνέχεια τα κλασικά μπιφτέκια, η αμέσως επόμενη ιδανική και ταυτόχρονα υγιεινή λύση, είναι τα πεντανόστιμα μπιφτέκια λαχανικών!

Δοκίμασε το και θα δεις ότι δεν περίμενες ποτέ ότι ένα μείγμα λαχανικών θα έχει ένα τόσο τρομερό αποτέλεσμα – και όχι δεν είναι μόνο για τους vegan

Γράψε μας σε σχόλιο ποιον από τους πιο πάνω συνδυασμούς φαγητών θα δοκιμάσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending