fbpx

Μάθαμε την «ιστορία» πίσω από αυτό το γνωστό meme και πρέπει κι εσύ να τη δεις! (video)

Ό,τι και να πούμε για τη συγκεκριμένη φωτογραφία θα είναι λίγο, αφού την έχουμε δει άπειρες φορές (σε memes) και δεν χρειάζεται… ιδιαίτερες «συστάσεις»!

Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα σου πούμε ότι πρόκειται για έναν “distracted boyfriend”, δηλαδή έναν «γκόμενο» που του αποσπάται η προσοχή του από μια κοπέλα που περπατάει στον δρόμο… και μάλιστα μπροστά από το κορίτσι του!

«Μια επική ιστορία αγάπης και θλίψης για τον χειρότερο boyfriend του κόσμου» σκέφτηκε, λοιπόν, να παρουσιάσει μέσα από ένα χιουμοριστικό video η ιστοσελίδα “Funny Or Die”… «εξηγώντας» μας τι πραγματικά συνέβη πριν αυτό το διάσημο click. 😉

Δες πιο κάτω κάποια πετυχημένα “distracted boyfriend” meme & το video με την «ιστορία» πίσω από αυτό:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shields Pizza (@shieldspizza_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DATAXHUB (@dataxhub)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Autisticats (@the.autisticats)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Family Man (@theofficialfamilypage)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ŁĘVĮRGĪŃ (@te3nfury)

Έτσι “for the credits”, η διάσημη αυτή φωτογραφία ανήκει στον Ισπανό φωτογράφο Antonio Guillem και τραβήχτηκε το 2015, για το iStock, έναν διαδικτυακό πάροχο φωτογραφιών, χωρίς δικαιώματα εκμετάλλευσης (stock photos).

Φυσικά έγινε γνωστή λίγο αργότερα, από τους χρήστες των social media που άρχισαν να τη χρησιμοποιούν ως meme, στις αρχές του 2017 και από τότε έγινε viral ως ένας τρόπος για να απεικονίσουν διαφορετικές μορφές «απιστίας».

Η ιδέα για το πιο πάνω video προέκυψε από τις εκατοντάδες stock photos που υπάρχουν με τους ίδιους «πρωταγωνιστές» σε διάφορους ρόλους. Έτσι δημιούργησαν αυτήν την ευφάνταστη «ιστορία» (που όπως κατάλαβες δεν είναι πραγματική) για την εικονική τους σχέση, δηλαδή πώς ξεκίνησε, πώς εξελίχθηκε και πώς κατέληξε στον χωρισμό… 😉

Γέλασες κι εσύ με το video για το πιο γνωστό meme;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending