fbpx

H Adele επέστρεψε full ανανεωμένη με νέο τραγούδι μετά από 6 χρόνια – Δες το video clip!

Η αγαπημένη όλων μας, superstar Adele επέστρεψε και πάλι στον χώρο της μουσικής, κυκλοφορόντας ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Easy on me”!

Πιο συγκεκριμένα, η “Queen Adele”, όπως τη χαρακτηρίζουν οι θαυμαστές της (και όχι μόνο), απουσίαζε για 6 χρόνια από την pop μουσική, έτσι όταν στις αρχές της εβδομάδας ανακοίνωσε την επιστροφή της μέσα από ένα post στο Instagram έγινε απλά χαμός.

Βέβαια, το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στις 00:00 ακριβώς από την Panik Records/Sony Music, είναι το πρώτο στάδιο της επιστροφής της, αφού στις 19 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει και το νέο της άλμπουμ, με τίτλο “30” and we #cantwait!

Είναι γεγονός, λοιπόν, πως η Adele μέσα σ’ αυτά τα 6 χρόνια απουσίας της, έχει ανανεωθεί αρκετά, τόσο σε look (αφού έχασε 100 lbs, δηλαδή περίπου 45 κιλά), όσο και τραγουδιστικά, ώστε να κάνει ένα ισχυρό comeback και να συνεχίσει την καριέρα της απ’ εκεί που την άφησε, σημειώνοντας ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία!

Ας μην σε κρατάμε άλλο σε αγωνία. Απόλαυσε κι εσύ το νέο της video clip:

Το σίγουρο είναι ότι παραμένει φωνάρα όσα χρόνια κι αν περάσαν! Γράψε μας στα σχόλια πως σου φάνηκε το νέο της τραγούδι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending