fbpx

GNTM 4 (spoiler): Αυτοί οι παίκτες είναι στην τελική δεκάδα – Τα κατάφερε ο Κύπριος;

Είναι γνωστό ότι τα γυρίσματα του GNTM 4 έχουν προχωρήσει και είναι πολύ πιο μπροστά σε σχέση με τα επεισόδια που βλέπουμε στην τηλεόραση.

Αυτό που μας κρατάνε, όμως, κρυφό είναι τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια και ποιοι έχουν αποχωρήσει… Ή μήπως τελικά δεν είναι και τόσο κρυφό; 😉

Η τελική δεκάδα του φετινού GNTM έχει ήδη διαμορφωθεί και… «διέρρευσε», γι’ αυτό μετά από την έρευνά μας, μάθαμε ποια μοντέλα έχουν περάσει σίγουρα και ξέρετε τι μας έκαιγε περισσότερο… Αν είναι μέσα και ο Κύπριος διαγωνιζόμενος!

Δες πιο κάτω ποια μοντέλα είναι στη δεκάδα του GNTM 4:

Δεν ξέρουμε αν θα σε χαροποιήσουν όλα τα ονόματα που θα δεις πιο κάτω, αλλά, πιθανότατα θα υπάρχει έστω και ένας από αυτούς/ές που θα σε κάνει να χαρείς… Αν όχι, τότε θα περιμένεις μέχρι να εντοπίσουμε και τους υπόλοιπους 5 που θα συμπληρώσουν τη δεκάδα!

like.philenews.com

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, λοιπόν, 5 μοντέλα βρίσκονται σίγουρα στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού και είναι οι: Αγγαίος Ποθητός, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, Όλγα Ντάλλα, Ναπολέων Μάριος Μήτσης και… φυσικά ο Κύπριος παίκτης, Στυλιανός Φλωρίδης!

Τώρα μένει μόνο να μάθουμε τους άλλους 5 και φυσικά να δούμε ποιοι από αυτούς θα προχωρήσουν… Θα μείνει άραγε μέχρι το τέλος ο αγαπημένος μας Κύπριος; Εννοείται ότι του ευχόμαστε “good luck” και να φέρει στη χώρα μας τον τίτλο! 😉

Ποιοι θα συμπληρώσουν άραγε τη δεκάδα του GNTM 4;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending