fbpx

Είσαι νέος; Δες πώς μπορείς να ταξιδέψεις ΔΩΡΕΑΝ στην Ευρώπη & κάνε τώρα αίτηση!

Είναι γεγονός ότι αυτό που μας έλειψε περισσότερο από τότε που εμφανίστηκε ο κορωνοϊός είναι τα ταξίδια! Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να κάνεις ένα ταξίδι στην Ευρώπη και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ;!

Η πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, DiscoverEU, δίνει την ευκαιρία σε 60.000 νέους να κάνουν ένα ευρωπαϊκό tour με το πιο “ρομαντικό” και vintage μέσο μεταφοράς… το τρένο!

Πιο συγκεκριμένα, το DiscoverEU σου δίνει τη δυνατότητα αν είσαι 18-20 χρονών να ανακαλύψεις την Ευρώπη μέσα από μαθησιακές εμπειρίες, ταξιδεύοντας κυρίως σιδηροδρομικώς.

Δες πώς μπορείς να κάνεις αίτηση:

Freepik.com

Φέτος, το πρόγραμμα δίνει την ευκαρία σε άτομα που ήταν επιλέξιμοι στο πλαίσιο των δύο γύρων του 2020 (οι οποίοι ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας), να υποβάλλουν και πάλι αίτηση με τις προϋποθέσεις να διαμορφώνονται ως εξής:

  • Πρέπει να έχεις γεννηθεί μεταξύ της 1ης Ιουλίου 2001 (συμπεριλαμβανομένης) και της 31ης Δεκεμβρίου 2003 (συμπεριλαμβανομένης),
  • πρέπει να είσαι υπήκοος ενός από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά τη στιγμή της απόφασης για χορήγηση του πάσου και τέλος,
  • πρέπει να έχεις αναγράψει τον σωστό αριθμό δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου στο ηλεκτρονικό δελτίο αίτησης.
Freepik.com

Και το καλύτερο; Μπορείς να ταξιδέψεις μόνος σου ή σε ομάδα με έως και 4 φίλους σου, με την προϋπόθεση ότι και αυτοί πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις… Σ’ αυτή την περίπτωση οι φίλοι σου θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό της αίτησής σου για να υποβάλουν τη δική τους αίτηση!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ!

Επίσης, μπορείς να διοργανώσεις συναντήσεις με άλλους ταξιδιώτες του DiscoverEU, συνδυάζοντας τα σχέδια του ταξιδιού σου με τα δικά τους, μπαίνοντας στην ομάδα του DiscoverEU στο Facebook.

Ακόμη το σκέφτεσαι; Ο νέος γύρος άνοιξε την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 και θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 στις 12:00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), γι’ αυτό πάρε την απόφαση και μην χάσεις ούτε λεπτό παραπάνω… Κάνε την αίτησή σου ΕΔΩ!

Freepik.com

Αν είσαι ένας από τους τυχερούς που θα επιλεχθούν, θα αποκτήσεις ένα ταξιδιωτικό πάσο και θα ζήσεις την περιπέτεια για διάστημα από 1 έως και 30 ημέρες, μεταξύ της 1ης Μαρτίου 2022 και 28ης Φεβρουαρίου 2023!

Πώς σου φαίνεται η ιδέα να εξερυνήσεις ΔΩΡΕΑΝ την Ευρώπη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending