fbpx

Κύπριος TikToker κέρδισε μια Lamborghini σε challenge του διάσημου YouTuber MrBeast!

Ποιος είπε ότι τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα; Ο 21χρονος Κύπριος TikToker που έφυγε στο εξωτερικό για να κυνηγήσει το όνειρό του, είναι ένα τρανό παράδειγμα πως όταν θέλεις κάτι πολύ και προσπαθείς γι’ αυτό, τα καταφέρνεις (παρά τις όποιες δυσκολίες)!

Ο Φειδίας Παναγιώτου, από το Μένοικο της επαρχίας Λευκωσίας, λοιπόν, ήθελε από πάντα να γίνει διάσημος YouTuber. Έτσι, πήρε την απόφαση τον περασμένο Φεβρουάριο να φύγει από την Κύπρο και να ταξιδέψει μέχρι τη μακρινή Αμερική για να πετύχει τον στόχο του!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fidias (@fidias0)

Αρχικά τον είχαμε γνωρίσει μέσα από το TikTok, όπου έκανε διάφορα τρελά challenges (και όχι μόνο), καταφέρνοντας να αποκτήσει φανατικό κοινό, αλλά και αρκετούς haters… Σήμερα, όμως, ο Φειδίας μπορεί να νιώθει περήφανος, αφού οι προσπάθειές του ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο και «βάζει τα γυαλιά» σε όσους κάποτε τον αμφισβητούσαν ή τον κορόιδευαν.

YouTube.com/MrBeast

Σε ένα από τα πολλά challenges του γνωστού Αμερικανού YouTuber, MrBeast, ο οποίος έχει 71.9M subscribers, ο Φειδίας κατάφερε να νικήσει τους 49 αντιπάλους του και να κάνει δική του μία Lamborghini αξίας 300.000 δολαρίων!

Δες πιο κάτω το challenge και πώς ο νεαρός Κύπριος κατάφερε να βγει νικητής:

Όπως θα κατάλαβες από το πιο πάνω video, το challenge απαιτούσε από τους 50 συμμετέχοντες να ακουμπήσουν το χέρι τους στο πανάκριβο αυτό αυτοκίνητο για όσες περισσότερες ώρες μπορούσαν, μέχρι ο τελευταίος που θα έμενε… να το κερδίσει!

Ο Φειδίας, λοιπόν, ήταν αυτός που άντεξε και τελικά έκανε τη Lamborghini δική του. Για να δούμε τι άλλο μένει να κάνει μετά απ’ αυτό;

YouTube.com/MrBeast

Συγχαρητήρια στον Φειδία και του ευχόμαστε να πετύχει όλους τους στόχους του και να γίνει αυτό που πάντα ονειρευόταν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending