fbpx

3 πανεύκολα hairstyles για να μην έχεις ξανά bad hair day στο πανεπιστήμιο! (Part 1)

Είναι λογικό, ότι δεν είναι όλες οι μέρες τέλειες! Κάποιες μέρες ξυπνάς κι έχεις bad hair day ή απλά ξυπνάς και δεν έχεις την ίδια διάθεση για να φτιαχτείς, πόσο μάλλον για να φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Γι’ αυτό κι εμείς σου βρήκαμε τη λύση: 3 hairstyles που μπορείς να κάνεις μέσα σε 5 λεπτά και είναι πανεύκολα! Κι έτσι θα είσαι έτοιμη και περιποιημένη στο τσακ μπαμ!

Δες πιο κάτω:

1
Hair clip

Το αγαπημένο αξεσουάρ από τη δεκαετία του 90′ φαίνεται πως ήρθε για να μείνει στις ζωές μας! Είναι στυλάτο, εύκολο, βγαίνει σε διάφορα χρώματα και prints και σε βοηθάει να φτιάξεις τα μαλλιά σου μέσα σε 5 λεπτάκια μόνο!

Το μόνο που πρέπει να αποφασίσεις εσύ, είναι εάν θα αφήσεις αφέλειες μπροστά στα μαλλιά σου ή αν θα τα μαζέψεις όλα πίσω σε ένα πιο “αυστηρό” look!

2
Low bun με scrunchie

Ένα ακόμη πολύ εύκολο hairstyle είναι το low bun με το αγαπημένο σου scrunchie. Διάλεξε ένα scrunchie που ταιριάζει με το outfit σου, άσε λίγες αφέλειες μπροστά και είσαι έτοιμη στο τσακ μπαμ! Έτσι δε θα έχεις ξανά “bad hair day”!

Από την άλλη, αν δε θέλεις να βάλεις scrunchie, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα απλό λαστιχάκι, και να “διακοσμήσεις” το hairstyle σου, με διάφορα gold ή pearl clips!

3
Ponytail braids

Ένα από τα πιο αγαπημένα και στυλάτα hairstyles. Ειδικά αν τα μαλλιά σου έχουν την τάση να γίνονται λιπαρά πιο εύκολα, τότε αυτό το χτένισμα θα σε σώσει. Κάνε μια χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι ή και καθόλου αν δεν σου αρέσει και στη συνέχεια μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά!

Ακολούθως, ενυδάτωσε όλα τα μαλλιά που πέφτουν πίσω από την αλογοουρά, με το ειδικό λαδάκι που έχεις κάπου ξεχασμένο στο νεσεσέρ σου, φτιάξε μια απλή πλεξούδα και είσαι πανέτοιμη!

Για το συγκεκριμένο hairstyle, φρόντισε να έχεις το τέλειο sleek αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σου λακ μαλλιών!

Εσύ ποιο από αυτά τα hairstyles θα δοκιμάσεις πρώτο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending