fbpx

Είσαι έτοιμος για διασκέδαση; Μην χάσεις αυτά τα 5+1 Halloween events σε clubs της Κύπρου!

Το φετινό Halloween -όπως πιθανόν να ξέρεις- είναι την Κυριακή 31/10 και μιας και έχουμε «υιοθετήσει» και στην Κύπρο αυτό το «έθιμο» τα τελευταία χρόνια, ήταν αναμενόμενο να διοργανωθούν αρκετά events για την πιο «τρομακτική» γιορτή του χρόνου.

Αν, λοιπόν, θέλεις να κανονίσεις μια διαφορετική έξοδο με τους φίλους σου, μια καλή ιδέα είναι να βάλετε τα πιο περίεργα ρούχα που έχετε (χωρίς απαραίτητα να ταιριάζουν μεταξύ τους), να κάνετε όσο το δυνατόν πιο τρομακτικό μακιγιάζ και να βγείτε να διασκεδάσετε! Τώρα θα μου πεις πού θα πάτε έτσι;!

Ψάξαμε και βρήκαμε τα Halloween events που θα γίνουν φέτος σε clubs της Κύπρου και πιο κάτω σου προτείνουμε τα πιο ωραία για να κάνεις join και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου!

Δες τα Halloween events που ξεχωρίσαμε:

1
Ghetto Funk: Halloween Special

Facebook.com/@Ghetto Funk: Halloween Special

Ο MIX FM διοργανώνει το πιο τρομακτικό party που θα γίνει φέτος στη Λευκωσία και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος χώρος από το always favourite (πλέον) STATE!

Κάνε το πιο τρελλό και τρομακτικό μακιγιάζ που σου έρχεται στο μυαλό, φόρεσε τα… μαύρα σου (#joke – εννοείται πως μπορείς να βάλεις ό,τι θέλεις) και be ready to dance!

  • Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, 23:00, STATE, Έγκωμη – Τηλ. Κρατήσεων: 22 255111

2
VENOM – Themed Halloween Party

Facebook.com/@VENOM – Themed Halloween Party

Τη μουσική του επόμενου party, αναλαμβάνει ο dj Booth Mr Cause και 2ns σε ρυθμούς ξένων RnB και hip hop τραγουδιών, αλλά και επιλεγμένης ελληνικής trap.

Φαντάζομαι έχεις καταλάβει ήδη τι έχει να γίνει φέτος στο Halloween… Μιλάμε για το έλα να δεις!

  • Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, 23:30, Central Night Club Nicosia (ex. OMNIA) – Τηλ. Κρατήσεων: 99111522

3
Club Teez Halloween Weekend

Facebook.com/@Club Teez Halloween Weekend / Fri.Oct.29 + Sat.Oct.30

Αυτό δεν είναι απλά ένα διήμερο party! Όπως μπορείς να δεις και στη φωτογραφία πιο πάνω, θα υπάρχει και διαγωνισμός με έπαθλο 200 ευρώ μετρητά…

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις τα δυνατά σου και να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό – τρομακτικό look, για να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής!

  • Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Οκτωβρίου, 00:00, CLUB TEEZ – Nicosia’s Prime RnB Venue – Τηλ. Κρατήσεων: 7000 9023

4
Nostalgia Halloween Party στην «ΑΓΟΡΑ» Λεμεσού

soldoutticketbox.com

H «ΑΓΟΡΑ» Λεμεσού και η ομάδα των αγαπημένων “Nostalgia Parties” ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 ένα εντυπωσιακό και απόλυτα «τρομακτικό» Halloween Party, που θα θυμάσαι για καιρό!

Μπορεί να μην γίνεται σε club, αλλά σίγουρα θα περάσεις εξίσου τέλεια, αφού εκεί θα υπάρχουν 2 μουσικοί χώροι και 4 DJs, που θα παίζουν ρετρό μουσική από τις δεκαετίες του ’70 – ’80 και ’90 – ’00, άφθονο ποτό και φαγητό από τα street food style εστιατόρια της «ΑΓΟΡΑΣ» Λεμεσού!

  • Σάββατο 30 Οκτωβρίου, 20:00, Κωνσταντίνου Κανάρη 47-49 Λεμεσός – Κύρια είσοδος από Πλατεία Σαριπόλου – Τιμές εισιτηρίων: €10 (προπώληση) / €13 (στην είσοδο)

5
Escape Halloween Edition

Facebook.com/@Escape Halloween Edition

Δεν μπορείς να πεις, το συγκεκριμένο event κατάφερε να «μπει» στο concept του Halloween, που είναι ο φόβος και ο τρόμος, μόνο και μόνο με τη φωτογραφία που επέλεξαν να το προμοτάρουν!

Χαλάρωσε, όμως, δεν πρόκειται να σε βάλουν να παίξεις διάφορα παιχνίδια και αν δεν τα καταφέρνεις… byyyye, όπως γίνεται στο Squid Game. Αντίθετα, το σε αυτό το party θα διασκεδάσεις μέχρι τελικής πτώσεως σ’ ένα από τα δημοφιλέστερα clubs της Λευκωσίας!

  • Σάββατο 30 Οκτωβρίου, 23:00, Central Νight Club (ex. OMNIA) – Τηλ. Κρατήσεων: 99111522

6
80s & 90s Halloween Party

Facebook.com/80s & 90s Halloween Party

Άλλο ένα party, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία και υπόσχεται πολλή διασκέδαση.

Ο μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός “Deejay” διοργανώνει “80’s & 90’s Halloween Party” και η μόνη προϋπόθεση που υπάρχει για να σε βάλουν μέσα (εκτός από την ηλικία), είναι να πας ντυμένος και βαμμένος όσο το δυνατόν πιο τρομακτικά!

  • Κυριακη 31 Οκτωβρίου, 20:00, Venue City, Δωρεάν είσοδος – Τηλ. Κρατήσεων: 99099119

P.S: Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι σε όλα τα Halloween Parties που θα διεξαχθούν, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για καταπολέμιση της πανδημίας και απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο καθέ ένα από αυτά είναι η κατοχή SafePass!

Εσύ σε ποιο Halloween event θα επιλέξεις να πας με την παρέα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending