fbpx

Η σειρά «Βουράτε Γειτόνοι» που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει… σε Playmobil!

Και ποιος δεν θυμάται την πολυαγαπημένη σειρά «Βουράτε Γειτόνοι»; Δεν μπορεί να μην αγάπησες -κάθε- χαρακτήρα- (για διαφορετικό λόγο τον καθένα)!

Τον τσιγκούνη Ρίκκο Μαππούρο (που μέχρι σήμερα χρησιμοποιείς και εσύ κάποιες από τις ατάκες του)! Την αείμνηστη Πέπα που τον κυνηγούσε με το μαδράτζι… Την Κικίτσα με την αξέχαστη ατάκα «εν να σιήσω το μαγιό μου» ή τη Ναστάζια που την «εβούραν ο χώρκατος» και τον Αρτεμάκη που ήταν γνωστός για τις συχνές αναφωνήσεις «εγώ εν τζιαι»!

Η σειρά «Βουράτε Γειτόνοι» αγαπήθηκε όσο λίγες στην κυπριακή TV και μετά την ταινία που σημείωσε τεράστια επιτυχία, επιστρέφει… με ένα διαφορετικό, αλλά πρωτοποριακό τρόπο αυτήν τη φορά! Όπως είδαμε στα social media του ηθοποιού Σοφοκλή Κασκαούνια (ή αλλιώς Αρτεμάκη), σκηνές από τη σειρά γίνονται σκηνικά… με Playmobil!

Δες τα σκηνικά με τα Playmobil και μάθε όσα μας είπε ο δημιουργός τους, Σοφοκλής Κασκαούνιας:

– Πώς προέκυψε η ιδέα να κάνεις “remake” τις σκηνές της σειράς με Playmobil;

«Αυτή την ιδέα την είχα δει στο YouTube, όταν την έκανε κάποιος για ξένες σειρές και σκέφτηκα να την κάνω και εγώ με την δική μας σειρά. Έτσι για πλάκα

– Πόσες μέρες χρειάζονται για να τα φτιάξετε τα σκηνικά και πού βρίσκετε τα «ανθρωπάκια»;

«Μου πήρε δύο εβδομάδες να φτιάξω το σκηνικό, με κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μοιάζει όσο το δυνατό περισσότερο με το πραγματικό. Τα ανθρωπάκια τα αγοράζω, αλλά μου παίρνει χρόνο μέχρι να βρω αυτά που θα μοιάζουν πιο πολύ στους ήρωες της σειράς.»

– Από τα posts σας καταλάβαμε ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Σκέφτεστε να αναπαραστήσετε περισσότερες σκηνές;

«Επειδή είδα ότι υπάρχει απήχηση από τον κόσμο, είπα ότι όποτε βρίσκω χρόνο θα κάνω διάφορες σκηνές. Άρα ναι, θα δείτε κι άλλες σκηνές!»

Γράψε μας σε σχόλιο ποια άλλη σκηνή από το «Βουράτε Γειτόνοι» θα ήθελες να δεις να φτιάχνει ο Σοφοκλής σε σκηνικά με Playmobil!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending