fbpx

La Casa de Papel: Δες το επίσημο trailer για το… τέλος (!) της αγαπημένης μας σειράς!

Το Netflix ανακοίνωσε το επίσημο τέλος του La Casa de Papel με το δεύτερο μέρος της πέμπτης σεζόν! Σίγουρα, ούτε και εσύ ήσουν προετοιμασμένος για αυτήν την εξέλιξη, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η ιστορία της ληστείας τελειώνει οριστικά. 

Εμείς, σου βρήκαμε το trailer της σειράς έτσι μπορείς να πάρεις μια γεύση από το τι να περιμένεις!

Δες εδώ το trailer:

Όπως φαίνεται, τα πράγματα είναι σκούρα για τη συμμορία. Τα περισσότερα στιγμιότυπα που δείχνει το trailer είναι γεμάτα συγκίνηση και μας δίνουν να καταλάβουμε ότι το τέλος δε θα γραφτεί υπέρ των ληστών.

Βέβαια, ο Professor βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι και “διψά” για εκδίκηση για το θάνατο της Tokyo, οπότε -σίγουρα- θα μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση και να τη φέρει με το μέρος τους.

Φυσικά, όλες τις εξελίξεις καθώς και το ποιο θα είναι τελικά το τέλος της σειράς θα το μάθεις στις 3 Δεκεμβρίου, που θα κάνει πρεμιέρα το τελευταίο μέρος της πέμπτης σεζόν (save the date!).

Υ.Γ: Σίγουρα, θα ανυπομονείς και εσύ να έρθει η μέρα που θα καθίσεις στον καναπέ σου (παρέα με τα pop corn σου) και να δεις τη σειρά με την ελπίδα ότι η αναμονή για το τέλος δεν πήγε χαμένη. Εδώ που τα λέμε, θες να “δικαιωθείς” για όλο αυτό το διάστημα που έμεινες πιστός παρακολουθώντας La Casa de Papel!

Γράψε μας σε σχόλιο τι πιστεύεις πως θα γίνει στο τέλος!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending