fbpx

H Airbnb ενοικιάζει το διαμέρισμα (με την γκαρνταρόμπα) της Carrie από το Sex and the City!

Έχουν περάσει 20+ χρόνια από τότε που γνωρίσαμε την άτυχη, ερωτευμένη αρθρογράφο, Carrie Bradshaw μέσα από το “Sex and the City”. Παρ’ όλα αυτά αποκλείεται να μην θυμάσαι αυτήν και το τέλειο διαμέρισμά της (με την τεράστια γκαρνταρόμπα)!

H Κάρι ή αλλιώς Sarah Jessica Parker «ζει» σε ένα από τα πιο εμβληματικά διαμερίσματα της Νέας Υόρκης και τώρα θα το βρεις διαθέσιμο προς ενοικίαση στο Airbnb!

Με αφορμή τον εορτασμό της επερχόμενης κυκλοφορίας του HBO Max Original “And Just Like That…”, του πολυαναμενόμενου νέου κεφαλαίου του Sex and the City, η βραβευμένη ηθοποιός και παραγωγός ανοίγει τις πόρτες στο brownstone της “Carrie Bradshaw” στη Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με την Airbnb!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες:

1
Πότε μπορείς να κάνεις κράτηση;

carrie bradshaw airbnb
HOLA! USA

Από τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021, οι θαυμαστές του “Sex and the City” θα μπορούν να κάνουν κράτηση για μια διανυκτέρευση στο “Carrie’s apartment”, στην ιστοσελίδα του Airbnb.

Το διαμέρισμα είναι ένα πιστό αντίγραφο του διαμερίσματος που έζησε η Κάρι Μπράντσο, έτσι ώστε εσύ (αλλά και κάθε επισκέπτης που σκοπεύει να το ενοικιάσει) να περπατήσετε στα παπούτσια της (κυριολεκτικά και μεταφορικά)!

Αν επιθυμείς να κάνεις κράτηση θα πρέπει να σημειώσεις ότι οι κανόνες αυτής της διαμονής απαιτούν αυστηρή συμμόρφωση με τις τοπικές οδηγίες για τον COVID-19.

Υ.Γ: Επίσης, δύο τυχεροί καλεσμένοι θα φάνε και θα κοιμηθούν εκεί, με τιμή διανυκτέρευσης μόνο 23 δολάρια τη βραδιά, στις 12 και 13 Νοεμβρίου!

2
Τι μπορείς να κάνεις εκεί;

carrie bradshaw airbnb
HOLA! USA

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σου, θα απολαύσεις πολλές εμπειρίες, καθώς θα έχεις ένα εικονικό χαιρετισμό, κατά το check-in σου, από την ίδια τη Sarah Jessica Parker!

Επιπλέον, αν ενοικιάσεις το διαμέρισμα θα έχεις την ευκαιρία να περπατήσεις στους δρόμους του Manhattan, αλλά φυσικά και να θαυμάσεις μέχρι και να δοκιμάσεις διάφορα ντυσίματα στην εμβληματική γκαρνταρόμπα της Carrie, με τις αγαπημένες της εμφανίσεις (και φυσικά τα παπούτσια)!

Η πραγματική διασκέδαση βρίσκεται σε όλη τη διακόσμηση του σπιτιού (όπως ήταν στην ταινία): το ασύρματο τηλέφωνο δίπλα στο κρεβάτι, μερικά αναγνωρίσιμα μπιζού στην ντουλάπα, μια συγκεκριμένη δερμάτινη καρέκλα, μια στοίβα από σημειώσεις Post-It δίπλα στο γραφείο της Κάρι και άλλα πολλά που θα δεις αν παρευρεθείς εκεί.

3
Τι λέει η Sarah Jessica Parker γι’ αυτή την εξέλιξη;

carrie bradshaw airbnb
CNN

Η Sarah Jessica Parker δήλωσε ότι: «Ο χαρακτήρας της Carrie Bradshaw είναι κοντά και αγαπητός στην καρδιά μου, και η επανεξέταση του κόσμου της για τη συνέχεια της ιστορίας του Sex and the City ήταν μεγάλη χαρά».

«Είμαι ενθουσιασμένη που το κοινό μας θα ζήσει τη Νέα Υόρκη της “Carrie”, όπως ποτέ άλλοτε και θα περπατήσει με τα παπούτσια της -κυριολεκτικά- για πρώτη φορά»!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Γράψε μας σε σχόλιο αν θα ήθελες να ενοικιάσεις το διαμέρισμα (με την τεράστια γκαρνταρόμπα) της Carrie από το “Sex and the City”!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending