fbpx

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού βραβεύθηκε για 3η χρονιά με το βραβείο «Αργυρός Προστάτης του Περιβάλλοντος»!

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού,  βραβεύθηκε για 3η συνεχή χρονιά με το βραβείο «Αργυρός Προστάτης του Περιβάλλοντος».

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Ηλίας Δημητρίου στην Τελετή Βράβευσης των «Παγκύπριων Βραβείων Πράσινες Πόλεις & Πράσινες Κοινότητες της Κύπρου» και των «Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς & Επιχειρήσεις» για το 2020 η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29/10/21 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Το Βραβείο Αργυρός Προστάτης του Περιβάλλοντος απονέμεται σε οργανισμούς και επιχειρήσεις οι οποίοι έχουν ως κύριο μέλημά τους την προστασία και  ορθολογική διαχείριση  του περιβάλλοντος, αναλαμβάνοντας δράσεις που συμβάλλουν στην απόκτηση περιβαλλοντικής συνείδησης των επισκεπτών/πελατών και του προσωπικού τους και έχουν αναπτύξει και εφαρμόσει περισσότερες από μία πολιτικές για το περιβάλλον, είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης ΚΥΚΠΕΕ, προωθώντας την ανάπτυξη περιβαλλοντικών πρακτικών που έχουν στόχο τη μείωση της αρνητικής επίδρασης των ανθρωπογενών δράσεων στο περιβάλλον.

Τα Βραβεία συνδιοργανώνονται από το ΚΥΚΠΕΕ και το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος (υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος), και υποστηρίζονται από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) και τον Οργανισμό Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΟΓΕΕ) Λεμεσού.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending