fbpx

Black Friday: Μάθε πότε είναι και τι εκπτώσεις να αναμένεις από τα καταστήματα στην Κύπρο!

Αν και είναι ένα ξενόφερτο «έθιμο» το Black Friday, φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί και μάλλον ήρθε για να μείνει και στην Κύπρο!

Σίγουρα ανυπομονείς κι εσύ για το Black Friday για να κάνεις τα ψώνια σου και να μπορέσεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με χειμωνιάτικα ρούχα, αλλά και να ψωνίσεις διάφορα πράγματα, όπως προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές! 

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρεις για να κάνεις τα ψώνια σου:

1
Πότε είναι το Black Friday φέτος;

pote tha einai to Black Friday
Freepik.com

Φέτος, το Black Friday το οποίο σίγουρα αναμένεις -εδώ και καιρό- θα είναι την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου (save the date).

Υ.Γ Μια άλλη σημαντική ημερομηνία που πρέπει να θυμάσαι είναι τρεις μέρες μετά το Black Friday, δηλαδή στις 29 Νοεμβρίου, η Cyber Monday, που θα είναι επίσης μέρα προσφορών… αλλά μέσω διαδικτύου (για ‘σένα που -ίσως- λόγω υποχρεώσεων δεν πρόλαβες να παρευρεθείς στα καταστήματα στις 26 Νοεμβρίου).

2
Οι εκπτώσεις που αναμένονται

pote tha einai to Black Friday
Freepik.com

Οι εκπτώσεις που αναμένονται στο Black Friday στην Κύπρο θα κυμανθούν από 20% έως 50%, όπως έχει δείξει και η εμπειρία από προηγούμενες χρονιές.

Όμως μπορεί να υπάρχουν επιχειρήσεις που έχουν πιο παλιό στοκ, το οποίο θέλουν για αποθηκευτικούς ή άλλους λόγους να «ξεφορτωθούν» και να το βγάλουν προς πώληση με μεγαλύτερες από 50% εκπτώσεις!

3
Πού θα υπάρξει ζήτηση;

pote tha einai to Black Friday
Freepik.com

Από προηγούμενες χρονιές έχει αποδειχτεί ότι την τιμητική τους στις εκπτώσεις του Black Friday, έχουν -κυρίως- τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα.

Ωστόσο επειδή το Black Friday είναι κοντά στην περίοδο των γιορτών, αναμένεται πως θα υπάρξει ζήτηση και σε άλλους τομείς όπως η ένδυση, υπόδηση, κ.α.

Γράψε μας σε σχόλιο αν σκοπεύεις να ψωνίσεις στο Black Friday και στο Cyber Monday!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending