fbpx

Ο «χειρότερος» οδηγός του κόσμου πήρε άδεια οδήγησης μετά από 157 φορές που είχε κοπεί!

Νομίζω πως όλοι έχουμε κάποιον/α φίλο/η ή έστω γνωστό που δεν φημίζεται και τόσο για την οδήγησή του και χρειάστηκε να περάσει από τη διαδικασία εξέτασης 2-3 φορές μέχρι να πάρει τελικά το πολυπόθητο δίπλωμα… Και σε ρωτώ: Θα του είχες εμπιστοσύνη να σε πάρει κάπου;

Αν η απάντηση σου είναι όχι, τότε είναι λάθος σου που δεν τον εμπιστεύεσαι, γιατί δυστυχώς υπάρχουν και… πολύ χειρότερα, όπως για παράδειγμα ένας Βρετανός κύριος που χρειάστηκε να κοπεί συνολικά 157 φορές μέχρι να βγάλει την άδεια οδήγησης (wtf)!

Βέβαια, θα πρέπει να συγχαρούμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για τη θέληση, το πείσμα και την υπομονή που είχε, από την άλλη, όμως, θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε (δικαίως) ως τεράστιο κίνδυνο όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι! Γι’ αυτό άλλωστε του έχουν δώσει και τον «τίτλο» World’s Worst Driver

Δες πιο κάτω περισσότερα για τον οδηγό «φαινόμενο»:

Freepik.com

Αυτός ο Βρετανός πολίτης, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε για προφανείς λόγους, κατάφερε να μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που «έδωσε» τις περισσότερες φορές εξετάσεις για να λάβει άδεια οδήγησης.

Συνολικά κόπηκε 157 φορές και το κόστος κάθε προσπάθειας ήταν €26… Με έναν γρήγορο υπολογισμό (χωρίς να υπολογίζουμε όλα τα έξτρα έξοδα), αυτό σημαίνει ότι το δίπλωμα του στοίχισε €4.082! 

Μετά την 158η εξέταση κατάφερε τελικά να πάρει την άδεια και πλέον έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί νόμιμα… Κι εμείς αναρωτιόμαστε: Ποιος θα τολμούσε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού;!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών της Βρετανίας, βρίσκεται μία γυναίκα με 117 αποτυχημένες προσπάθειες, η οποία στο τέλος τα παράτησε, ενώ την «τριάδα φωτιά» κλείνει μία άλλη γυναίκα που τα κατάφερε στην 94η προσπάθεια!

Κάνε TAG στα σχόλια τον πρώτο φίλο σου που σου έρχεται στο μυαλό! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending