fbpx

Πωρώθηκες με το “Squid Game”; Δες αυτές τις «παρόμοιες» σειρές που βρήκαμε στο Netflix!

Έχεις φάει κόλλημα με το “Squid Game” και δεν ξέρεις τι άλλο να δεις μέχρι να βγει η δεύτερη σεζόν ή έστω ψάχνεις κάτι παρόμοιο που θα σε κρατά σε αγωνία όπως αυτό;

Κάναμε την έρευνά μας στο Netflix και σου βρήκαμε κάποιες σειρές που θυμίζουν αρκετά «Το Παιχνίδι του Καλαμαριού» και αν δεν τις έχεις ήδη στη λίστα σου, ώστε να τις παρακολουθήσεις, τότε πρέπει να το κάνεις και μάλιστα γρήγορα!

Θα σε αγχώσουν, θα σε κάνουν να αγωνιάς σαν τρελός για τις εξελίξεις και φυσικά πριν καν προλάβει να τελειώσει ένα επεισόδιο θα έχεις ήδη πατήσει να παίξει το επόμενο.

Δες πιο κάτω τις σειρές που είναι «παρόμοιες» με το “Squid Game”:

1
“Alice in Borderland”

Αν αυτό, που σε είχε τρελάνει περισσότερο στο “Squid Game”, ήταν η λογική -ή κερδίζεις το παιχνίδι ή πεθαίνεις-, τότε βρήκαμε την επόμενη αγαπημένη σου σειρά… Νομίζω άρχισες σιγά-σιγά να πιάνεις το νόημα! 😉

Πρωταγωνιστές είναι ένας gamer και δύο φίλοι του, οι οποίοι με κάποιο τρόπο καταλήγουν στο Τόκιο ενός… παράλληλου σύμπαντος. Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν και να μην πεθάνουν είναι να κερδίσουν μία σειρά παιχνιδιών, τα οποία βασίζονται στην επίλυση προβλημάτων! Watch more στο trailer πιο πάνω.

2
“3%”

Πιθανότατα θα πιάσεις τη σύνδεση με το “Squid Game”… Μία ολοκληρωτική κυβέρνηση δίνει την ευκαιρία σε φτωχούς 20άρηδες να ζήσουν μαζί με τους πλούσιους… σε ένα παραδεισένιο νησί!

Πρώτα, όμως, πρέπει να αποδείξουν ότι το αξίζουν! Και πώς θα το πετύχουν αυτό; Θα περάσουν μία σειρά από δοκιμασίες, όπως για παράδειγμα, η «λύση» ψεύτικων εγκλημάτων, με απώτερο σκοπό… να περάσουν στον επόμενο γύρο. Φυσικά, μπορείς να δεις περισσότερα στο trailer πιο πάνω!

3
“Sweet Home”

Στο “Squid Game” είδαμε όλους τους χαρακτήρες να έρχονται αντιμέτωποι με το «τέρας», που κρύβουν μέσα τους ή πιο απλά… με τον χειρότερό τους εαυτό. Αυτό ακριβώς είναι που  βλέπουμε και στη σειρά “Sweet Home”, αλλά σε ένα πιο μεταφυσικό επίπεδο

Μια ομάδα ανθρώπων κλείνεται σε ένα διαμέρισμα, γιατί όλος ο κόσμος έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε τέρατα. Όχι, όμως, οποιαδήποτε τέρατα, αλλά αυτά που αντικατοπτρίζουν τους εσωτερικούς τους δαίμονες. Αν αυτή η περιγραφή δεν σε έπεισε αρκετά, τότε μπορείς να δεις το trailer πιο πάνω που μάλλον θα σου «κόψει» την ανάσα!

Ποια από τις πιο πάνω σειρές θα δεις μετά το Squid Game;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending