fbpx

Ο «μικρός Γιαννάκης» από το Ευτυχισμένοι Μαζί είναι πλέον 22 & φοιτητής – Δες τι μας είπε!

Και ποιος δεν θυμάται την πολυαγαπημένη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Δεν μπορεί να μην αγάπησες -κάθε- χαρακτήρα (για διαφορετικούς λόγους τον καθένα)!

Τον Διονύση Μαυροτσούκαλο που αποφάσισε να κάνει οικογένεια με την Ελένη Παλαιολόγου, αλλά και τον φίλο τους Μάκη (που μέχρι σήμερα χρησιμοποιείς κι εσύ κάποιες από τις ατάκες του π.χ «Φώτη πιάσε μια μπύρα»)! Την Εύα και τον Μάρκο που ζούσαν τον έρωτά τους, αλλά και τον μικρό Γιαννάκη που με τις αθώες του ατάκες άφησε ιστορία!

Ο μικρός «Γιαννάκης» που στην πραγματικότητα ονομάζεται Σάββας Σαλίπας, μεγάλωσε και έγινε πλέον ολόκληρος άντρας κι εμείς είχαμε την τιμή να μας δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη για την εμπειρία του στα γυρίσματα της σειράς, ενώ μας είπε επίσης ποια είναι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες του για το μέλλον!

Δες πιο κάτω όσα μας είπε ο Σάββας Σαλίπας:

– Σάββα μου γεια σου. Κατ’ αρχάς θέλουμε να μας πεις λίγα πράγματα για τον εαυτό σου!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ??????? (@savvas_salipas)

Γεια σας, ονομάζομαι Σαλίπας Σάββας και είμαι 22 χρονών, γεννημένος το 2000. Σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα των Ναυτιλιακών Σπουδών και φοιτώ στο 4ο έτος της σχολής.

Ο λόγος που επέλεξα αυτές τις σπουδές, είναι επειδή ο συγκεκριμένος κλάδος είναι δυνατός στη χώρα μας (Ελλάδα) και μου κέντρισε το ενδιαφέρον λόγω των πολλαπλών επιλογών που μπορώ να έχω μελλοντικά!

– Πόσων χρονών ήσουν όταν έπαιξες στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί»; Περίγραψέ μας λίγο την εμπειρία σου!

Στη σειρά ήμουν μόλις 7 χρονών και ήταν μια εξαιρετικά φοβερή εμπειρία για εμένα, διότι παρά το μικρό της ηλικίας μου όλες οι εμπειρίες που έζησα έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό μου.

Κι ενώ δεν θυμάμαι πολλά πράγματα, μιας και έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε, πιστεύω ότι με έχει βοηθήσει στη ζωή μου όλη αυτή η εμπειρία!

– Όταν σε βλέπει ο κόσμος στον δρόμο μετά από τόσα χρόνια σε αναγνωρίζει; Υπάρχουν άτομα που σε φωνάζουν ακόμα «Γιαννάκη»;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ??????? (@savvas_salipas)

Τώρα πια δεν με αναγνωρίζει τόσο ο κόσμος, λίγοι με καταλαβαίνουν και είναι λογικό! Αυτοί που με αναγνωρίζουν είναι συνήθως αυτοί που έχουν δει πώς είμαι σήμερα, κυρίως μέσω των social media.

Κάποιοι ναι με φωνάζουν «Γιαννάκη», αλλά μόνο για αστείο, όχι σε μόνιμη βάση!

– Πώς συνδύαζες τις σχολικές σου υποχρεώσεις (τότε) με τα γυρίσματα της σειράς; Ποιο ήταν το πιο δύσκολο πράγμα για ‘σένα να διαχειριστείς;

Η αλήθεια είναι ότι από μικρός έχω μάθει σε ένα πιεσμένο πρόγραμμα. Μόλις σχόλανα από το σχολείο πήγαινα στα γυρίσματα σε καθημερινή βάση. Τα μαθήματα μου τα έκανα στα γυρίσματα, όταν είχαμε διάλειμμα.

Δεν είχα ποτέ κανένα κενό στο σχολείο ήμουν πάντα τυπικός. Δεν είχα κάτι δύσκολο να διαχειριστώ ως προς τα μαθήματα μου, αφού σε εκείνη την ηλικία έκανα και ποδόσφαιρο και table tennis. Γενικά, το πιο δύσκολο που έχεις να διαχειριστείς είναι η αναγνωρισιμότητα και να μην καβαλήσεις το καλάμι που λέμε!

– Πες μας ποια είναι η πιο όμορφη ανάμνηση που έχεις από τη σειρά; Ή ποια ήταν η αγαπημένη σου σκηνή / ατάκα;

Όλες οι αναμνήσεις είναι ωραίες και πέρασα τέλεια στα γυρίσματα. Όσον αφορά την αγαπημένη μου ατάκα είναι αυτή που έχει κάνει θραύση «μπαμπά το πουλί σου είναι μεγάλο ή μικρό;»

– Έχεις κρατήσει επαφή με άλλους ηθοποιούς της σειράς; 

Δυστυχώς δεν έχουμε κρατήσει κάποιες επαφές. Μόνο τα τυπικά.

– Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω θα συμμετείχες ξανά στη σειρά;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ??????? (@savvas_salipas)

Καλά αυτό είναι αυτονόητο ήταν πολύ καλό για ‘μένα, αφού έμαθα πάρα πολλά πράματα από αυτούς τους σπουδαίους ηθοποιούς που είχα γύρω μου. Άρα ναι εννοείται ότι θα συμμετείχα και πάλι!

– Σκέφτεσαι να ασχοληθείς ξανά με την υποκριτική;

Αν μου γίνει μια καλή πρόταση είμαι διατεθειμένος να κάνω κάποια δουλειά, αλλά δεν έχω ακόμα σκοπό να ακολουθήσω μια δραματική σχολή.

– Τι στόχους έχεις για το μέλλον; Ποια είναι τα όνειρά σου;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ??????? (@savvas_salipas)

Για το μέλλον θέλω να έχω υγεία -πάνω από όλα- και από εκεί και πέρα να τελειώσω με τις σπουδές μου και τον στρατό.

Έπειτα ο στόχος μου είναι να δουλέψω στον χώρο της ναυτιλίας και να έχω μια αξιοπρεπέστατη ζωή!

– Τέλος, θα θέλαμε να δώσεις μια συμβουλή στους φοιτητές και νέους!

Η συμβουλή μου είναι ο καθένας να κάνει αυτό που θέλει και να μην επηρεάζεται από γονείς, φίλους και στερεότυπα. Καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι γιατροί και δικηγόροι, οπότε σημασία έχει να κάνουμε κάτι που μας γεμίζει και μας ευχαριστεί!

 Ευχαριστούμε πολύ Σάββα για την όμορφη κουβέντα μας. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα και γιατί όχι να σε δούμε ξανά στην TV!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending