fbpx

5+1 νέες ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον Δεκέμβρη στο cinema! (trailers)

Καλό το Netflix αλλά… σαν το cinema δεν έχει! Έχει ένα άλλο vibe το να βρίσκεσαι σε μια από τις αίθουσες του cinema! Συμφωνείς;

Αθόρυβο κινητό, χαμηλός φωτισμός, γιγαντο-οθόνη, δυνατός ήχος, τέλεια εφέ. Ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, popcorn και αναψυκτικό στο χέρι, αναπαυτικά καθίσματα, μόνος/η ή με παρέα, για χαλάρωση ή για ραντεβού… Όλα αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που κάνουν την εμπειρία μας στο cinema μοναδική και αναντικατάστατη!

Αυτήν την περίοδο, που αρχίζει το κρύο και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, το cinema είναι η ιδανική επιλογή για μια “cozy”, βραδινή έξοδο. Το ερώτημα, όμως, είναι πάντα ένα: «τι παίζει αυτήν την περίοδο στο cinema;»

Πιο κάτω, λοιπόν, σου παρουσιάζουμε 5+1 ταινίες που θα είναι σύντομα διαθέσιμες στο cinema και πρέπει -οπωσδήποτε- να τις δεις!

Δες «τι θα παίζει» στο cinema αυτόν τον Δεκέμβρη:

1
House of Gucci

“Father, son, and the House of Gucci”, λέει η Lady Gaga και γίνεται viral (και στο Tik Tok) λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί!

Η ταινία, λοιπόν, με τίτλο “The House of Gucci” αφηγείται τη σκληρή -όχι και τόσο λαμπερή- αλλά σκανδαλώδη ιστορία πίσω από τον Ιταλικό οίκο μόδας, Gucci. Συγκεκριμένα, η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη δολοφονία του Maurizio Gucci, του εγγόνου του ιδρυτή της μάρκας Guccio Gucci. Το 1973, ο Maurizio (Adam Driver) παντρεύεται την Patrizia Reggiani (Lady Gaga) και γίνονται το πρώτο “celebrity power couple”, όπως τους αποκαλούσε ο κόσμος και τα media της Ιταλίας.

Ό,τι λάμπει, όμως, δεν είναι χρυσός, αυτό λένε! Έτσι, το 1985, ο Maurizio εγκαταλείπει τη σύζυγο του για μια νεότερη γυναίκα… και δεν επιστρέφει ποτέ. Τότε ξεκινά μια έντονη διαμάχη μεταξύ των πρώην συζύγων. Αποτέλεσμα; Ο Maurizio να δολοφονείται και η Patrizia να γίνεται «η Μαύρη Χήρα» της Ιταλίας. Ποιος ή ποια, όμως, κρύβεται πίσω απ’ το θάνατο του;

Το cast συμπληρώνουν γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Al Pacino, η Salma Hayek, ο Jared Leto, και άλλοι πολλοί. Η ταινία που όλοι περιμένουν (μαζί τους και εγώ) θα κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο, στις 2 Δεκεμβρίου 2021!

2
The French Dispatch

Μια αλλιώτικη ταινία, με vintage αισθητική (ασπρόμαυρη, αλλά και έγχρωμη) θα κάνει επίσης πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου 2021.

Η ταινία ξεκίνα όταν ο Arthur Howitzer αποφάσισε να μετατρέψει το εβδομαδιαίο αμερικάνικο περιοδικό, το οποίο ασχολείτο με θέματα πολιτικής και τέχνης, σε ένα περιοδικό με ιστορίες για όλο τον κόσμο. Τότε προσλαμβάνει μια ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να «ζωντανέψουν» 3 διαφορετικές ιστορίες με σκοπό την ολοκλήρωση του τελευταίου τεύχους του περιοδικού, ενός περιοδικού που εκδίδεται σε μια φανταστική Γαλλική πόλη του 20ού αιώνα.

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα ταινία σε σκηνοθεσία Wes Anderson, η οποία «μάγεψε» το κοινό στο Φεστιβάλ των Καννών. Φυσικά, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ο γνωστός πλέον Timothée Chalamet και η Tilda Swinton, οι οποίοι απέσπασαν τα καλύτερα λόγια στο Φεστιβάλ.

3
Don’t Look Up

Απ’ το πρώτο trailer και μόνο, η ταινία με τίτλο “Don’t Look Up” «βάζει υποψηφιότητα» για μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς! Σε θέμα σεναρίου ή cast; Θα το μάθουμε πολύ σύντομα, στις 9 Δεκεμβρίου 2021 (η ταινία θα υπάρχει και στο Netflix από τις 24 Δεκεμβρίου 2021).

«Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα που δεν συνέβησαν… ακόμα», η ταινία αναφέρεται στην εμφάνιση ενός κομήτη που περιστρέφεται γύρω από το ηλιακό σύστημα και -ίσως- καταστρέψει τον πλανήτη Γη. Τον κομήτη ανακαλύπτουν μια φοιτήτρια αστρονομίας, η Kate Dibiasky, και ο καθηγητής της, Dr. Randall Mindy.

Απ’ ότι φαίνεται, όμως, η ανακάλυψη του κομήτη δεν ήταν δύσκολη υπόθεση. Τι εννοώ; Η προσπάθεια των δυο να προειδοποιήσουν τον κόσμο για την επικινδυνότητα του κομήτη φαίνεται να είναι το πιο δύσκολο στην υπόθεση, αφού κανείς δεν θέλει να συζητήσει γι’ αυτό και να τους πιστέψει.

Γι’ αυτόν τον λόγο, οι δυο τους αναγκάζονται να ξεκινήσουν μια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης. Θα τα καταφέρουν ή όχι; Θα βρεθούν κάποιοι που θα τους πιστέψουν και θα τους βοηθήσουν; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο δρόμος προς την ενημέρωση θα είναι γεμάτος με… ευτράπελα και κωμικοτραγικά γεγονότα.

Όσο για το cast της ταινίας, θα λέγαμε πως απαρτίζεται από ένα dream team: στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Leonardo DiCaprio και η Jennifer Lawrence, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης και οι Meryl Streep, Chris Evans, Ariana Grande, Timothee Chalamet, Jonah Hill και άλλοι πολλοί.

4
Sing 2

Αν είσαι λάτρης των musicals και των οικογενειακών/παιδικών ταινιών, η συνέχεια της ταινίας “Sing” επιστρέφει και θα βρίσκεται διαθέσιμη στη μεγάλη οθόνη από τις 9 Δεκεμβρίου 2021.

Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, ο Buster Moon, το αγαπημένο μας koala, προσπαθεί να κατακτήσει τον κόσμο της showbiz, κάνοντας το όνειρο του -να γίνει δηλαδή το πιο διάσημο koala στη δισκογραφία της μουσικής- πραγματικότητα. Πώς; Σε συνεργασία με τους φίλους του, τα γουρούνια, τον πίθηκο, τον ελέφαντα και τα υπόλοιπα ζώα διοργανώνει ένα μουσικό show. Θα τα καταφέρει ή θα χρειαστεί τη βοήθεια έμπειρων, στον κόσμο της μουσικής και του χορού, ζώων;

Μια ταινία έμπνευση που δεν πρέπει να χάσεις – μια ταινία που θα σου αποδείξει (για άλλη μια φορά) πως δεν πρέπει ποτέ να σταματήσεις «να κάνεις μεγάλα όνειρα»!

5
Spiderman: No Way Home

“Spiderman”… μια ταινία που δεν χρειάζεται συστάσεις. Πριν από λίγες ημέρες, το trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία ανέβηκε στο διαδίκτυο, κάνοντας το παγκόσμιο trend!

Στην ταινία αυτή, θα δούμε –για πρώτη φορά στην ιστορία– τον αγαπημένο μας super ήρωα να εμφανίζεται χωρίς τη μάσκα του μιας και η ταυτότητα του έχει ήδη αποκαλυφθεί. Τα πράγματα, όμως, δεν φαίνονται και τόσο απλά, γι’ αυτό και ο Spiderman, αλλιώς Peter Parker, θα ζητήσει τη βοήθεια του Doctor Strange. Ενώ, ένα ξόρκι θα καταφέρει να καταστρέψει τα πάντα. Τι θα γίνει στο τέλος; Θα τα καταφέρει ο Spiderman; Το μόνο σίγουρο είναι πως «δεν μπορεί να σώζει τους πάντες»!

Πρεμιέρα στο cinema στις 16 Δεκεμβρίου 2021. Εμείς θα βρισκόμαστε εκεί για να απολαύσουμε την ταινία, αλλά και το love story μεταξύ Spiderman (Tom Holland) και MJ (Zendaya)… γιατί για όσους δεν γνωρίζουν οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι και in real life!

6
The Matrix Resurrections (Matrix 4)

Πόσο απέχει η φαντασία από την πραγματικότητα; Τι παιχνίδια μπορεί να παίξει το μυαλό; Τα πάντα μπορούν να συμβούν αλλά και να ξεχαστούν… όταν δεν κυριεύει η λογική.

Η 4η, λοιπόν, ταινία “Matrix” δείχνει τον Neo (Keanu Reeves), ένα προγραμματιστή, να επιστρέφει και πάλι στο Matrix, δηλαδή σε μια ψηφιακή, εικονική πραγματικότητα, όπου μηχανές προσπαθούν να κυβερνήσουν και να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Θα καταφέρει να βρει την αλήθεια ο Neo και θα σώσει την ανθρωπότητα ή όχι; Όλα εξαρτιόνται από το ποιο χάπι θα διαλέξει… μπλε ή κόκκινο;

Η συνέχεια στις 23 Δεκεμβρίου 2021, όταν η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους!

Εσύ ποια από αυτές τις ταινίες ανυπομονείς να δεις στο cinema;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending