fbpx

Δες πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί της σειράς “The Vampire Diaries”!

Εννοείται ότι βλέπαμε ξένες σειρές και πριν να κάνει την εμφάνισή του το πολυ-αγαπημένο σε όλους μας Netflix!

Μια από αυτές ήταν και το “The Vampire Diaries” ή “TVD” όπως συνηθίζαμε να το λέμε/γράφουμε εν συντομία οι fans της. Και όταν έβγαινε νέα season αντί για story, τότε εμείς βάζαμε post στο FB “watching TVD” και κάποιοι «άσχετοι» φίλοι θα ρωτούσαν «μήπως ήθελες να γράψεις DVD;». Αχ τι αναμνήσεις! 

Μπορεί αυτή η αμερικάνικη σειρά να άρχισε το 2009, δηλαδή πριν από 15 χρόνια, όμως, τελείωσε μόλις το 2017, αφού κυκλοφόρησαν συνολικά 8 seasons. Παρ’ όλα αυτά ξέρουμε πως μάλλον έχεις κι εσύ την απορία να δεις πόσο άλλαξαν μερικοί από τους αγαπημένους σου πρωταγωνιστές όλα αυτά τα χρόνια.

Δες πιο κάτω πόσο άλλαξαν οι ηθοποιοί:

1
Nina Dobrev ως “Elena Gilbert” και “Katherine Pierce”

teenvogue.com/Instagram.com/@nina

Η Nina Dobrev γεννήθηκε το 1989 στη Βουλγαρία. Σίγουρα θυμάσαι την ιστορία της στη σειρά… Μια 17χρονη μαθήτρια, η οποία ερωτεύεται αρχικά τον Στέφαν Σάλβατορ, έναν βρικόλακα 162 χρόνων, ενώ η σχέση τους γίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη όταν επιστρέφει στο Μύστικ Φολς και ο μεγαλύτερος αδερφός του Στέφαν, ο Ντέιμον, με τον οποίο ερωτεύεται στη συνέχεια.

Αυτό που ίσως δεν θυμάσαι είναι ότι η Nina έβγαινε και στην πραγματικότητα με τον συμπρωταγωνιστή της Ian Somerhalder (Damon Salvatore), για τρία χρόνια. Οι δυο τους χώρισαν επίσημα τον Μάιο του 2013.

Αυτή τη στιγμή είναι σε σχέση με τον επαγγελματία snowboarder, Shaun White, ενώ από το 2015 που αποχώρησε από τη σειρά την είδαμε σε αρκετές ταινίες. Μια εξ αυτών είναι και το “Love Hard” (χριστουγεννιάτικη ταινία που κυκλοφόρησε στο Netflix)!

2
Paul Wesley ως “Stefan Salvatore”

usmagazine.com/Instagram.com/@paulwesley

Δεν ξέρω για ‘σένα αλλά εγώ ήμουν team #Stelena και όχι #Delena! Δηλαδή “ship-άρα” περισσότερο το ζευγάρι Στέφαν και Ελένα! Παρ’ όλα αυτά δεν ήταν ποτέ τους πραγματικά σε σχέση.

Από τον Φεβρουάριο του 2019 μέχρι το 2022, ο Paul ήταν παντρεμένος με την health coach, Ines de Ramon, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον «αδερφό» του Ian Somerhalder, με τον οποίον το 2020, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός ουίσκι από μπέρμπον, με όνομα “Brother’s Bond Bourbon”. Ε αυτός κι αν είναι αδερφικός δεσμός “for a lifetime”, που λέμε!

3
Ian Somerhalder ως “Damon Salvatore”

Picasa.com/tumblr.com/Instagram.com/@iansomerhalder

Όλες οι fans του “Damon” εκεί έξω θα καταλάβουν την «στεναχώρια» μου όταν τον είδαμε γαμπρό πλάι στην επίσης Αμερικανίδα ηθοποιό, Nikki Reed. Και λέω στεναχώρια, γιατί εμείς τον θέλαμε ζευγάρι με άλλη… Όχι την Nina (αλλά τον εαυτό μας, χαχαχα)!

Anyway, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα φανταστήκαμε και ο Ίαν εκτός από γυναίκα έχει και ένα πανέμορφο κοριτσάκι! Όσο για τα επαγγελματικά του, όπως θα είδες και πιο πάνω είναι συνεργάτης με τον Paul.

4
Candice (Accola) King ως “Caroline Forbes”

fanpop.com/Instagram.com/@candiceking

Η Candice Accola άλλαξε επίθετο, γι’ αυτό πλέον θα τη βρεις ως Candice King, αφού παντρέφτηκε το 2014 με τον Joseph Aaron King, αμερικανό κιθαρίστα, τραγουδιστή και συνιδρυτή του ροκ συγκροτήματος “The Fray”! Μαζί του απέκτησε 2 κόρες, ενώ είναι και θετή μητέρα των άλλων 2 κόρων του Joseph από τον πρώτο του γάμο.

Η Candice, λοιπόν, έπειτα από τον ρόλο της ως Caroline Forbes στην υπερφυσική δραματική σειρά του The CW – The Vampire Diaries, επανέλαβε τον ίδιο χαρακτήρα στις spin-off σειρές “The Originals” (2018) και “Legacies” (2021).

5
Kat Graham ως “Bonnie Bennett”

m.imdb.com/Instagram.com/@katgraham

Η «μάγισσα» της καρδιάς μας εκτός από ηθοποιός είναι επίσης μοντέλο, τραγουδίστρια και χορεύτρια.

Σήμερα, το σημαντικότερο που βρήκαμε για αυτήν πέραν από τις διάφορες ασχολίες της, είναι ότι αποτελεί μια «Πρέσβειρα Καλής Θέλησης» του ΟΗΕ για τα ζητήματα των προσφύγων!

6
Kayla Ewell ως “Vicki Donovan”

vampirediaries.fandom.com/Instagram.com/@kaylaewell

Η “Vicki” ήταν μια από τις πιο σύντομες παρουσίες στη σειρά, αφού την είδαμε στα πρώτα επτά επεισόδια, το 2009 (και σε κάποια guests επισόδεια της 2ης και 3ης season). Η ίδια περιέγραψε τον χαρακτήρα της, Vicki Donovan, στο περιοδικό Star ως «μια πραγματικά πρόστυχη μαθήτρια γυμνασίου». Ήταν, όμως, και ο πρώτος άνθρωπος της σειράς που μετατράπηκε σε βρικόλακα.

Σήμερα, η Kayla έχει μια κόρη και έναν γιο και όπως βλέπουμε στο Instagram, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τις συμπρωταγωνιστές της Nina και την Candice, με την οποία παρουσιάζουν και μια σειρά από podcast!

7
Zach Roerig ως “Matt Donovan”

imdb.com/Instagram.com/@zach_roerig

Ο “Matti”, όπως συνήθιζαν να τον φωνάζουν χαϊδευτικά στη σειρά, πλέον έχει μια κόρη, τη Fiona, η οποία γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2011. #omg αυτό σημαίνει ότι ήταν ήδη πατέρας ενώ έπαιζε στη σειρά… και δεν του φαινόταν! 

Από το 2013, ο Zach έχει την πλήρη επιμέλεια της κόρης του, αφού η μητέρα της, η πρώην girlfriend του, Alana Turner, φυλακίστηκε.

Ποιος πιστεύεις ότι άλλαξε περισσότερο από τη σειρά “The Vampire Diaries”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending