fbpx

Δες τα 5 πιο ξεχωριστά στέκια για να βγεις έξω και να περάσεις τέλεια τις καθημερινές σου!

Μιας και το διάβασμα, οι εργασίες και τα μαθήματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου και -ίσως- έχεις ρουτινιάσει, σίγουρα θα χρειάζεσαι λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και την παρέα σου.

Αναμφίβολα, μπορείς να τονώσεις την ενέργειά σου και να βγεις ακόμα και τις καθημερινές, μετά το κουραστικό διάβασμα και τα πολύωρα μαθήματα… για έναν καφέ, ένα ποτάκι ή ακόμη και για φαγητό σε ένα από τα εξαιρετικά στέκια που ψάξαμε και βρήκαμε για ‘σένα!

Δες ποια 5 στέκια ξεχωρίσαμε & πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς μια καθημερινή:

Instagram.com/@kollaborativecoffeeroasters

Το Kollaborative Coffee Roasters, που βρίσκεται στην οδό Βασίλισσης Φρειδερίκης στην Λευκωσία, είναι ένας μοντέρνος και πολύ high trend χώρος για χαλάρωση τις καθημερινές σου.

Ο εξαιρετικός και ποιοτικός καφές του, καθώς και τα γευστικά του cocktails σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστα και -σίγουρα- θα θέλεις να το προσθέσεις στη λίστα με τα στέκια που θα βγαίνεις με την παρέα σου (καθημερινές και μη)!

facebook.com/thegarrisoncy

Σε αυτό το στέκι, που βρίσκεται πολύ κοντά από το πανεπιστήμιο Λευκωσίας, μπορείς να πας με την παρέα σου για να απολαύσετε όλοι αυτό που σας αρέσει περισσότερο!

Τι εννοώ; Αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο μπορείς να απολαύσεις αγώνες στις τηλεοράσεις που υπάρχουν στον χώρο. Αν είσαι fan του καλού φαγητού, μπορείς να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας εξαιρετικά πιάτα ή πίνοντας φυσικά το ποτάκι σου.

Η Έγκωμη απέκτησε ένα νέο στέκι, που σίγουρα θα λατρέψεις
Πήγαμε στο νέο καφέ της Έγκωμης και σου το προτείνουμε ανεπιφύλακτα Όμορφη, γουστόζικη διακόσμηση και μίαΦρίντα Κάλο σε υποδέχονται στο νέο καφέ της Έγκωμης

Το συγκεκριμένο στέκι βρίσκεται στην Έγκωμη και έχει γίνει το νέο hot spot του νεανικού κοινού! Αν δεν έχεις πάει ακόμη, πάρε την παρέα σου και κάντε τη βόλτα σας σε έναν χώρο που τα έχει όλα!

Αν είσαι fan του καφέ, μπορείς να τον απολαύσεις σε συνδυασμό με γρήγορα snacks, γλυκά, σαλάτες και πολλά άλλα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Αν δεν σου αρέσει να διαβάζεις στη βιβλιοθήκη του uni σου μπορείς να το κάνεις στον χαλαρό χώρο που προσφέρεται επίσης για άραγμα με την παρέα, χαλαρή κουβέντα και σημειώσε και αυτό… Μπορείς ταυτόχρονα να απολαμβάνεις και τον ναργιλέ σου!

REY Magazine

To καφέ Pieto είναι όμορφο, μικρό και πολύ χαριτωμένο μέρος! Θα ξετρελαθείς με την υπέροχη ζεστή σοκολάτα, αλλά και τα όμορφα γλυκά και ποτά που προσφέρει. Κυρίως, όμως, θα εντυπωσιαστείς με την αίσθηση αρμονίας και χαλαρότητας που παρέχει το συγκεκριμένο “cozy” μέρος!

Φυσικά μπορείς να το επισκεφθείς, κάνοντας περίπατο στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Λευκωσίας, που δεν είναι άλλος από την οδό Λήδρας! Αφού τελειώσεις, λοιπόν, τη βόλτα σου μπορείς να το συνδυάσεις και να επισκεφθείς το υπέροχο και γραφικό αυτό καφέ-μπαρ.

Instagram.com/@beernbeercyprus

Το Beer & Beer είναι ένα εξειδικευμένο εστιατόριο μπύρας και επίσημος αντιπρόσωπος του Hofbrau Munchen στην Κύπρο. Θα το βρεις τόσο στην οδό Μακαρίου, όσο και στον Στρόβολο. Ενώ σύντομα θα ανοίξει και τρίτο κατάστημα στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Neo Plaza!

Σίγουρα αν το επισκεφθείς δεν θα το μετανιώσεις! Οι πιθανότητες να αγαπήσεις αυτό το μέρος εσύ, αλλά και οι φίλοι σου είναι πάρα πολλές, αφού εκτός από μπύρα μπορείς να απολαύσεις και φαγητό, όπως και live μουσική τις Παρασκευές.

Γράψε μας σε σχόλιο σε ποιο από τα παραπάνω στέκια θα πηγαίνεις τις καθημερινές σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending