fbpx

5 μέρες στη ζωή ενός άντρα που δεν πρόκειται να τις ξεχάσει ποτέ!

Αν είσαι γυναίκα ίσως να πιστεύεις ότι οι άντρες ξεχνούν εύκολα και δεν θυμούνται σημαντικές ημερομηνίες… όπως γενέθλια και επετείους. Κάνεις λάθος!

Υπάρχουν κάποιες μέρες που δεν θα τις ξεχάσουν ποτέ! Όσο κι αν εσύ (αν είσαι γυναίκα δεν τις θεωρείς σημαντικές), γι’ αυτούς σημαίνουν πολλά… και όχι μπορεί να μην είναι η μέρα που σου είπε για πρώτη φορά σ’ αγαπώ ή η πρώτη φορά που μπήκε στο αυτοκίνητό σου… Αυτά συνήθως τα θυμούνται μόνο οι γυναίκες (χαχαχα)!

Δες εδώ ποιες είναι αυτές οι μέρες στη ζωή ενός άντρα (κι αν είσαι άντρας, ταυτίσου ελεύθερα):

1
Η μέρα που πήγες πρώτη φορά στο γήπεδο

football
Freepik.com

Γι’ αυτή τη στιγμή ανυπομονούσες από τότε που έβλεπες τα στιγμιότυπα στην τηλεόραση, σκεφτόσουν πώς θα είναι να τα ζεις όλα αυτά από κοντά!

Σίγουρα θα θυμάσαι τον ενθουσιασμό της διαδρομής προς το γήπεδο και το χαμόγελο μόλις πέρασες τη θύρα κι είδες για πρώτη φορά από κοντά τον αγωνιστικό χώρο και θα θυμάσαι ακόμη και ποιοι παίκτες έπαιζαν, ποιο ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα μέχρι και το τι συζητούσαν όσοι κάθονταν στις θέσεις από πίσω σου…

2
Η μέρα που έδωσες το πρώτο σου φιλί

proto fili
Freepik.com

Σίγουρα θυμάσαι τη μέρα που έδωσες το πρώτο σου φιλί #ever, αφού πιθανότατα είχες κι εσύ έναν κόμπο στο στομάχι πριν το επιχειρήσεις!

Σίγουρα θα θυμάσαι τις πρόβες που έκανες στο κεφάλι σου, τις φορές που σκέφτηκες “τώρα θα σκύψω να τη φιλήσω” και τελικά κώλωσες και φυσικά θα θυμάσαι τη στιγμή που βρήκες το θάρρος, έκλεισες τα μάτια και έδωσες το πιο ατσούμπαλο φιλί της ζωής σου…

3
Η πρώτη σου μέρα στον στρατό

stratos
Freepik.com

Την πρώτη μέρα που πήγες στρατό θα τη θυμάσαι για πάντα ανατριχιαστικά καλά. Ειδικά αν άφηνες και μαλλί θα σου μείνει αξέχαστη και η μέρα που σε κούρεψαν πριν πας “μέσα”.

Από εκείνη τη μέρα δεν θα μπορείς σίγουρα να ξεχάσεις το σφίξιμο στο στομάχι μόλις ξύπνησες και συνειδητοποίησες πού πας. Τη μελαγχολία μόλις πέρασες την πύλη. Την κούραση της πρώτης ημέρας. Τις πρώτες συζητήσεις, ψάχνοντας για άτομα που θα ταιριάξεις μαζί τους. Τη δυσκολία του πρώτου ύπνου. Το καλό είναι πως όσο απομακρύνεσαι απ’ εκείνη την ημέρα, προσπαθείς να κρατήσεις μόνο τα ευχάριστα και να διηγείσαι τις ιστορίες που έγιναν (πάντα με μια δόση υπερβολής)!

4
Η μέρα που μετακόμισες από το πατρικό σου

metakomisi
Freepik.com

Έρχεται η πολυπόθητη μέρα που -επιτέλους- μετακομίζεις σε δικό σου χώρο (φυσικά με τη βοήθεια της mummy’s/ daddy σου)! Όταν έγινες φοιτητής, λοιπόν, πιθανόν να έζησες για πρώτη φορά μόνος σου. Πολύ απλά θυμάσαι αυτή τη μέρα γιατί τη συνδέεις με τη λέξη ανεξαρτησία! 

Επιτέλους, είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου, το φαγητό σου και την καθαριότητά σου (την ποια; #oups), χωρίς να χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό στους γονείς σου για κάθε σου κίνηση.

Υ.Γ Αν πάλι δεν βρέθηκες για σπουδές εκτός της πόλης σου ή της χώρας σου και δεν έζησες ακόμη μόνος σου, σίγουρα σε κάποια φάση θα γίνει κι αυτό και θα σου μείνει αξέχαστη η ανάμνηση!

5
Η μέρα που έκανες πρώτη φορά σεξ

proti fora
Freepik.com

Τέλος, αποκλείεται να μην θυμάσαι απ’ έξω κι ανακατωτά την πρώτη φορά που έκανες σεξ! Εκείνη τη μέρα την οργάνωνες για μήνες και την ονειρευόσουν για χρόνια.

Θυμάσαι με κάθε λεπτομέρεια τις αδέξιες κινήσεις σου, όσα περνούσαν απ’ το μυαλό σου “τη στιγμή της πράξης”, όσα οδήγησαν σ’ αυτήν και όσα ακολούθησαν… Και εννοείται θα θυμάσαι πάντα ποια ήταν “η εκλεκτή”, ακόμη κι αν δεν σήμαινε πολλά για ‘σένα τότε…

Γράψε μας σε σχόλιο ποια μέρα δεν θα ξεχάσεις ποτέ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending