fbpx

5 playlists στο Spotify για ‘σένα που ψάχνεις τι να ακούσεις ενώ διαβάζεις για εξετάσεις!

Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και θέλεις ένα κίνητρο για να έχεις περισσότερη όρεξη και συγκέντρωση για διάβασμα; Σου βρήκαμε τη λύση!

Το Spotify έχει έτοιμες λίστες (playlists) που είναι ό,τι πρέπει για μελέτη και διάβασμα, οπότε κι εμείς σου μαζέψαμε τις 5 καλύτερες από αυτές και δεν μένει παρά να επιλέξεις την κατάλληλη για ‘σένα, να πατήσεις το play και να αρχίσεις… διάβασμα!

Δες τις playlists που επιλέξαμε για να βγάλεις πιο εύκολα το διάβασμα της εξεταστικής:

1
Study Time Starts Now!

Η λίστα αυτή, όπως καταλαβαίνεις κι από τον τίτλο της, απευθύνεται 100% σε φοιτητές όπως κι εσύ… που προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι ήρθε η ώρα για διάβασμα.

Ωστόσο το συγκεκριμένο playlist σου προσφέρει συγκέντρωση και αυτό το έξτρα κίνητρο που χρειάζεσαι για να στρωθείς στο διάβασμα!

2
Evening Chill

Αν το διάβασμα κρατήσει μέχρι αργά (αφού πάλι έμεινες τελευταία στιγμή), είτε είσαι νυχτερινός τύπος, τότε συνόδευσέ το με την κατάλληλη -για την ώρα- μουσική. Το Evening Chill περιλαμβάνει χαλαρά κομμάτια, ιδανικά για τέτοιες περιπτώσεις.

3
Your favorite CoffeHouse

Στο συγκεκριμένο playlist θα βρεις τραγούδια κι όχι απλές μελωδίες, για να ακούσει και καμιά φωνή το αυτί σου. Η μουσική είναι χαλαρή και ήπια, ωστόσο είναι κατάλληλη για εσένα που δεν προτιμάς τις απλές μελωδίες χωρίς στίχους…

4
Jazz Rap

Λίγη Jazz Rap μπορεί να αλλάξει το mood σου για διάβασμα μόνο προς το καλύτερο. Σε περίπτωση, λοιπόν, που σ’ αρέσει να “ακούς να τα χώνουν”, η πιο πάνω λίστα το ‘χει αυτό, αλλά σε πιο ήπιο βαθμό… γιατί διαβάζεις κιόλας (σε περίπτωση που το ξέχασες)! 😉

5
Re-Energize

Για τέλος σου αφήσαμε το καλύτερο! Ένα playlist με παραπάνω ενέργεια από τα προηγούμενα playlists (όπως καταλαβαίνεις και από τον τίτλο), για να ανεβάσει λίγο και την ενέργειά σου, να σε ξυπνήσει για τα καλά (χωρίς καφέ αυτή την φορά) και να μπεις “φορτσάτος” στο διάβασμα!

Γράψε μας σε σχόλιο αν σου άρεσαν τα συγκεκριμένα playlists!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending