fbpx

Netflix: Αυτή είναι η ταινία με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία της πλατφόρμας!

Σκέφτηκες ποτέ να υπολογίσεις τις ώρες που σπαταλάς βλέποντας Netflix; Μην το κάνεις… ίσως να πάθεις ένα «μικρό» shock!

Οι ώρες θα είναι -σίγουρα- αμέτρητες, αφού έχουμε πάθει μια «εμμονή» με το Netflix και δύσκολα ξεκολλάμε (τα κατάλοιπα της καραντίνας, τι να κάνουμε). Έχουμε δει (σχεδόν) τα πάντα!

Έτσι, λοιπόν, η δημοφιλής πλατφόρμα αποφάσισε να μετρήσει τις ώρες αυτές, ανακοινώνοντας κάθε εβδομάδα τις πιο δημοφιλείς English και non-English σειρές και ταινίες, “Global Top 10 Lists”, με τις περισσότερες ώρες θέασης παγκοσμίως! Οι λίστες αυτές αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

Ταυτόχρονα, το Netflix δίνει στη δημοσιότητα τη λίστα με τις top 10 δημοφιλείς σειρές και ταινίες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ώρες θέασης, 28 μέρες μετά την εμφάνιση τους στην πλατφόρμα. Μια ταινία, όμως, κατάφερε να «σαρώσει» τα πάντα στο πέρασμά της σ’ όλη την ιστορία του Netflix. Ποια είναι αυτή;

Δες ποια ταινία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και ποιο είναι το story της:

1
Το “Red Notice” είναι η “most-watched” (αγγλόφωνη) ταινία!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Netflix, η ταινία με τίτλο “Red Notice” είναι η πιο δημοφιλής ταινία με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix!

Συγκεντρώνοντας 353,870,000 εκατομμύρια ώρες θέασης παγκοσμίως τις πρώτες 28 ημέρες μετά την πρεμιέρα της, η ταινία αυτή κατάφερε να εκθρονίσει την ταινία “Bird Box”, με πρωταγωνίστρια τη Sandra Bullock, «ρίχνοντας» τη στη δεύτερη θέση της λίστας με 282,020,000 εκατομμύρια ώρες θέασης παγκοσμίως!

Αξίζει να αναφέρουμε πως το “Bird Box” χρειάστηκε 4 εβδομάδες για να φτάσει σε αυτά τα νούμερα. Με απλά λόγια, λοιπόν, το 50% των συνδρομητών του Netflix παγκοσμίως, παρακολούθησε την ταινία “Red Notice”, κάνοντας την το νούμερο 1 σε 94 χώρες!

Δες τη λίστα με τις υπόλοιπες ταινίες εδώ.

2
Ποιο είναι το story της ταινίας;

Ένα κόκκινο ένταλμα και ένας πράκτορας του FBI… είναι αρκετά για να ξεκινήσει η καταδίωξη των δύο πιο καταζητούμενων ληστών έργων τέχνης. Θα πετύχει τον στόχο του ο πράκτορας John Hartley ή όχι; Τι θα γίνει όταν αναγκαστεί να συνεργαστεί με τον Nolan Booth, τον δεύτερο πιο καταζητούμενο κλέφτη του κόσμου; Θα καταφέρουν να συλλάβουν την Bishop, την πρώτη καταζητούμενη του κόσμου;

Η καταδίωξη θα οδηγήσει σε μια άλλη ληστεία. Ποιος θα είναι ο εξυπνότερος – αυτός που θα τα καταφέρει; Ότι και να γίνει, όμως, «το να εμπιστεύεσαι ένα κλέφτη, είναι από μόνο του επικίνδυνο»!

Μια ταινία γεμάτη δράση, αγωνία, και πολλά ευτράπελα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Dwayne Johnson, ο Ryan Reynolds, και η Gal Gadot.

Εσύ έχεις δει αυτήν την ταινία; Αν όχι, τώρα είναι η ευκαιρία, μιας και αποτελεί τη δημοφιλέστερη ταινία την ιστορία του Netflix! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending