fbpx

Η Cablenet κάνει το απόλυτο Mix and Max!

Τώρα στην Cablenet αποκτάς τη συσκευή που θες, με 24 μηνιαίες δόσεις.

Η Cablenet μπήκε πρόσφατα ακόμα πιο δυναμικά στην αγορά της Κινητής Τηλεφωνίας, με πλάνα που καλύπτουν κάθε ανάγκη και με ναυαρχίδα το Purple Max, το μόνο πραγματικά απεριόριστο πλάνο στην αγορά, στην φανταστική τιμή των €25/μήνα.

Τώρα, η Cablenet  ταράζει πάλι τα νερά, δημιουργώντας τη νέα τάση που ακούει στο όνομα Mix and Max! Γιατί τώρα, δίνει τη δυνατότητα στους υφιστάμενους Συνδρομητές της, να αποκτήσουν συσκευή Κινητής Τηλεφωνίας με μηνιαίες δόσεις, κάνοντας έτσι το πλάνο τους ακόμα πιο ολοκληρωμένο.

Συγκεκριμένα, όλοι οι Συνδρομητές σε πλάνο Purple Max, (ή σε πλάνο Purple 4 του οποίου η εμπορική ονομασία  άλλαξε σε Purple Max) τουλάχιστον για τους τελευταίους 6 μήνες, έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τη συσκευή που θέλουν και να την αποκτήσουν με 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Συνδρομητές σε υπηρεσία Internet fiberpower® και σε πακέτα HomePack τους τελευταίους 6 μήνες τουλάχιστον, έχουν επίσης τη δυνατότητα απόκτησης συσκευής, μεταφέροντας τον αριθμό Κινητής τους ή κάνοντας νέα σύνδεση σε πλάνο Purple Max.

Η διαδικασία απόκτησης συσκευής είναι ιδιαίτερα απλή και μπορεί να γίνει είτε μέσω των καταστημάτων της Cablenet, είτε μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι Συνδρομητές μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της Cablenet στο 130, να επισκεφθούν οποιοδήποτε κατάστημα Cablenet ή να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της Εταιρείας στο www.cablenet.com.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending