fbpx

GNTM 4: Η «ξινή» πήρε προβάδισμα στον τελικό & οι γραμμές άνοιξαν από νωρίς για το κοινό!

Τη Δευτέρα (13 Δεκεμβρίου) πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός και διαμορφώθηκε η τελική τριάδα – όπως πολύ σωστά σου είπαμε στο spoiler!

Στον ημιτελικό, λοιπόν, τα μοντέλα έπρεπε να γίνουν party animals, καθώς φωτογραφήθηκαν χορεύοντας με τη συνοδεία live μπάντας. Κάπου εκεί άρχισαν τα όργανα, καθώς είχαν το δικαίωμα να καπελώσουν ο ένας τον άλλον! Έτσι, το μεγάλο φαβορί του φετινού GNTM, το golden pass, Ειρήνη Λεμπέση, επισκιάστηκε από τους άλλους 3 και αποχώρησε!

Στο επεισόδιο της Τρίτης (14 Δεκεμβρίου) είδαμε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού όπου οι τρεις φιναλίστ, Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα φωτογραφήθηκαν σε δύο δοκιμασίες, σε διαφορετικές τοποθεσίες, με διαφορετικό concept. Στην πρώτη δοκιμασία κλήθηκαν να αναβιώσουν τη θρυλική ταινία “Breakfast at Tiffany’s” με την Όντρεϊ Χέπμπορν.

Η δεύτερη φωτογράφιση είχε ως θέμα το “φλερτ” και τα μοντέλα τα περίμενε μια έκπληξη. Αγαπημένα τους πρόσωπα – πρώην παίκτες του διαγωνισμού “εισέβαλαν” στο σετ και έφεραν συγκίνηση και αλλαγές στους παρτενέρ.

Φυσικά, tweets και memes έκαναν πάρτυ για άλλη μια φορά, ενώ η βαθμολογία που έλαβαν τα μοντέλα στο πρώτο μέρος του τελικού “δίχασε” το κοινό. Αφού προηγείται η Κυβέλη με 74 πόντους, ακολουθεί ο Κωνσταντίνος με 70 και τελευταία έμεινε η Όλγα με 69 πόντους. Το κοινό μπορεί να ψηφίζει ήδη ποιο μοντέλο θέλει για νικητή του GNTM4!

Δες τα πιο αστεία posts που ξεχωρίσαμε αυτή τη βδομάδα:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ????? (@gntmgrmemes)

Εσύ με ποιο post γέλασες περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending