fbpx

Το MasterChef 6 επιστρέφει με ένα ξεκαρδιστικό trailer και πολλές αλλαγές!

Το αγαπημένο reality μαγειρικής είναι έτοιμο να επιστρέψει δυναμικά με τον 6ο κύκλο (και σίγουρα όχι τελευταίο, μιας και πιθανότατα του χρόνου θα δούμε το “All Stars”). Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει με αρκετές αλλαγές, τις οποίες και σου αποκαλύπτουμε!

Αφορμή ήταν το ξεκαρδιτικό trailer του παιχνιδιού, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, με τους αγαπημένους μας κριτές (Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο), να δοκιμάζονται σε κάτι εντελώς διαφορετικό από τη μαγειρική!

Δες πιο κάτω το trailer, τις αλλαγές που έρχονται και πότε κάνει πρεμιέρα το MasterChef 6:

1
Η πρεμιέρα

youfly.com

Το reality μαγειρικής, λοιπόν, θα μας βρει αγκαλιά με τον καινούριο χρόνο, μιας και αναμένεται να προβληθεί εντός του πρώτου δεκαήμερου του Γεννάρη και αυτή είναι και η πρώτη αλλαγή που παρατηρούμε, αφού το κανάλι του Star είναι έτοιμο για πρώτη φορά να επισπεύσει την πρεμιέρα του!

2
Οι αλλαγές που έρχονται

athensmagazine.gr

Mετά από την πανδημία και τους περιορισμούς μετακινήσεων που επηρέασαν τα γυρίσματα των προηγούμενων χρόνων, το MasterChef φέτος ξεκινά το ταξίδι του από τη Θεσσαλονίκη!

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή σχεδιάζει αρκετές στοχευμένες εξορμήσεις στο εξωτερικό, είτε για τις ανάγκες δοκιμασιών σε βραβευμένα εστιατόρια, είτε ως επιβράβευση για τους παίκτες, ενώ και ο μεγάλος τελικός -σύμφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό- θα γυριστεί εκτός Ελλάδας!

Φυσικά, έχουν γίνει και οι απαραίτητες πινελιές ανανέωσης σε σχέση με τη διαδικασία, αλλά και τις δοκιμασίες από τις οποιές θα περάσουν οι διαγωνιζόμενοι, ώστε να διατηρηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού!

3
Το ξεκαρδιστικό trailer

Αν αναρωτιέσαι τι το αστείο μπορεί να δούμε σε ένα trailer για reality μαγειρικής, θα σου πω απλά ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανεβαίνει στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει έναν θηριώδη αντίπαλο, ο Πάνος Ιωαννίδης μαθαίνει μπαλέτο και ο Σωτήρης Κοντιζάς ανεβαίνει στην πίστα για να τραγουδήσει το hit του αφιερωμένο στις… καούρες!

Ανυπομονείς κι εσύ για την πρεμιέρα του MasterChef 6;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending