fbpx

“The Voice of Greece”: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια και είναι μόλις 16 χρονών!

Το βράδυ της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του “The Voice”, στον οποίο κατάφεραν να περάσουν συνολικά 8 παίκτες (εκ των οποίων οι 4 είναι Κύπριοι), οι οποίοι έδωσαν μάχη επί σκηνής, προκειμένου να κερδίσουν τον τίτλο του μεγάλου νικητή.

Από αυτούς, στην πρώτη φάση του τελικού κατάφεραν να περάσουν 4 παίκτες. Ο Ανδρέας Μηλιώτης και η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Σημειώνεται ότι από τους 4 μόνο η Άννα Αργυρού δεν είναι Κύπρια!

Δες πιο κάτω τη μεγάλη νικήτρια του φετινού “The Voice”:

Νικήτρια του “The Voice of Greece 2021” αναδείχθηκε η Άννα Αργυρού, η οποία έρχεται από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και είναι μόλις 16 χρονών. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, λοιπόν, με τη φωνή της κατάφερε να καθηλώσει τους κριτές, αλλά και το κοινό που ψήφιζε από το σπίτι!

Η 16χρονη Άννα είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου κι αν και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γλυφάδα, κατάγεται από την Κρήτη. Εδώ και 4 χρόνια κάνει μαθήματα φωνητικής, ενώ ταυτόχρονα παίζει πιάνο και κιθάρα.

Από τα blind auditions οι κριτές είχαν δώσει «μάχη» για να την πάρουν στην ομάδα τους με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να λέει πως «ήταν ό,τι καλύτερο έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια» και σύμφωνα με την Έλενα Παπαρίζου «ακριβώς σε δέκα χρόνια από σήμερα θα είμαστε περήφανοι που έχουμε μια τέτοια ερμηνεύτρια». Παρ’ όλα αυτά, η ίδια έπελεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά!

Η Άννα Αργυρού ήταν το φαβορί από την αρχή του τελικού, μιας και η εμφάνισή της στο τελευταίο live των Cross Battles, είχε συγκεντρώσει το εκπληκτικό ποσοστό του 82%, τραγουδώντας το τραγούδι “Ain’t no other man”. Ενώ, στον τελικό τραγούδησε τα τραγούδια, “Hurt” και “Easy One Me”!

Πώς σου φαίνεται η φετινή νικήτρια του “The Voice”; Προτιμούσες να κέρδιζε κάποιος Κύπριος παίχτης;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending