fbpx

Είστε έτοιμοι για τα πιο… επιSTEAMονικά Χριστούγεννα;

Το πρόγραμμα The STEAMers του Οργανισμού Nεολαίας Κύπρου, ανακοινώνει τη λειτουργία πρωινών εργαστηρίων για παιδιά 6-15 ετών, για τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, στο Πολύκεντρο Nεολαίας στη Λευκωσία (Τομπάζη 14, 1055). Διάρκεια εργαστηρίων από τις 9 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ.

Στόχος των εργαστηρίων, είναι η δημιουργική και ευχάριστη πρωινή απασχόληση των παιδιών και η συμμετοχή τους σε δραστηριότητες που θα περιλαμβάνουν τρεις θεματικές: Ρομποτική, Τεχνητή Νοημοσύνη και Έκφραση. Τα εργαστήρια θα είναι προσαρμοσμένα σε τρία ηλικιακά επίπεδα, η γλώσσα διεξαγωγής τους είναι τα Ελληνικά και δεν θα υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε μέρες που ορίζονται ως σχολικές αργίες από το ΥΠΠΑΝ και το κάθε παιδί μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον για μια μέρα ΜΟΝΟ. Σε περίπτωση που υπάρχουν αδελφάκια θα πρέπει να συμπληρώνεται ξεχωριστή φόρμα για κάθε παιδί!

Λόγω των περιοριστικών μέτρων θα λειτουργήσουν μικρές ομάδες παιδιών, τηρουμένων των αναθεωρημένων πρωτοκόλλων που ισχύουν για τα σχολεία. Συνεπώς, λόγω και του μικρού αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Κρατήστε έγκαιρα τη θέση σας!

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων. Λειτουργός των STEAMers θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις λεπτομέρειες και για οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζετε.

Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στον αριθμό 22877510 (15:00 – 20:00).

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending