fbpx

Επιτέλους κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το reunion του “Harry Potter” & ανυπομονούμε!

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε το reunion του “Harry Potter”, περιμέναμε πώς και πώς να κυκλοφορήσει το επίσημο trailer, έτσι ώστε να πάρουμε μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να δούμε!

Και μάντεψε… Το trailer που όλοι περιμέναμε επιτέλους κυκλοφόρησε και μας έκανε να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το μεγάλο “come back”!

Η επιστροφή, λοιπόν, του cast… «στον τόπο του εγκλήματος» είναι γεγονός και όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ, μέσα από το trailer, είναι απόλυτα μαγευτική και παραμυθένια (όχι πως περιμέναμε τίποτα λιγότερο δηλαδή).

Δες το επίσημο trailer για το reunion του “Harry Potter”:

Το συγκεκριμένο reunion είναι από μόνο του σαν μια οικογενειακή γιορτινή συνάντηση, όπου οι πρωταγωνιστές θα μιλήσουν για τα παλιά –και για κάποιους παιδικά– χρόνια και θα θυμηθούν όσα τους δένουν για μια ζωή!

Να θυμήσουμε ότι το reunion γίνεται με αφορμή τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος, από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Harry Potter, της Φιλοσοφικής Λίθου. Και όσο για το πότε θα απολαύσουμε το reunion, δεν πιστεύω να ξέχασες… Πρωτοχρονιάτικα!

Είναι σίγουρο πια ότι η φετινή Πρωτοχρονιά θα περάσει με την τρίχα σηκωμένη κάγκελο και τα χαρτομάντηλα παραδίπλα, γιατί το reunion με τους «παλιόφιλους» αναμένεται πολύ συγκινητικό!

Πώς σου φάνηκε το trailer για το reunion του “Harry Potter”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending