fbpx

H ORB Communications διαχρονικά στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου!

Στην Orb Communications, οι γιορτές είναι συνώνυμο της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας. Αναγνωρίζοντας, λοιπόν, το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, η Orb Communications στηρίζει και φέτος τα Χριστούγεννα, αυτούς που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Orb Communications ετοίμασε πακέτα προσωπικής φροντίδας, για αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη, τα οποία θα προσφέρει στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» και σε άτομα τα οποία λαμβάνουν βοήθεια και στήριξη από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Η ORB Communications, ως υποστηρικτής επικοινωνίας, ενισχύει σταθερά το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Στόχος του Συνδέσμου, είναι να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας σε κάθε συνάνθρωπό μας που πάσχει από καρκίνο, να στηρίζει τις οικογένειες και τους φροντιστές, καθώς και να ενημερώνει το ευρύ κοινό για θέματα που αφορούν την πρόληψη, τη διάγνωση, τη θεραπεία και την ανακούφιση από τον καρκίνο.

Με αίσθημα αλληλεγγύης και υπευθυνότητας, πιστή στις ανθρώπινες αξίες που την διέπουν και συνεπής στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η Orb Communications δηλώνει διαχρονική σύμμαχος στο αξιέπαινο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου.

Στηρίζουμε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη, με μια απλή κίνηση, μια σκέψη, μια ευχή.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending