fbpx

Αυτά τα Χριστούγεννα «αγκαλιάσαμε» 2800 οικογένειες μέσω της εκστρατείας «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα!

Για 8η συνεχή χρονιά, το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), υλοποίησε την παγκύπρια εκστρατεία «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα προσφέροντας βοήθεια σε 2800 ευάλωτες οικογένειες με σκοπό να νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων και να έχουν τα απαραίτητα τη γιορτινή αυτή περίοδο.

Μπορεί οι δύσκολες συνθήκες της πανδημίας COVID-19 που διανύουμε να προκάλεσαν αύξηση του αριθμού των οικογενειών που αντιμετωπίζουν διάφορες δυσκολίες και χρήζουν στήριξης, ο εθελοντισμός όμως, όπως σε κάθε κρίση, ξεδίπλωσε για άλλη μια φορά το μεγαλείο του.  Με τη συνένωση δυνάμεων διάφορων φορέων της κοινωνίας, αποδείχθηκε έμπρακτα με δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας και πράξεις εθελοντισμού, ότι τίποτα δεν μπορεί να περιορίσει την αγάπη και την προσφορά. Πάντα στις επάλξεις, τα Επαρχιακά Συντονιστικά μας Συμβούλια που λειτουργούν το Σώμα Εθελοντών σε κάθε επαρχία, διοχέτευσαν κάθε προσφορά που μας δόθηκε σε οικογένειες και παιδιά, δίνοντας χαρά και ελπίδα.

Ευχαριστούμε θερμά τον καθένα και τον κάθε φορέα και εταιρεία ξεχωριστά αλλά ιδιαίτερα τους υποστηρικτές της εκστρατείας που πρόσφεραν απλόχερα κουπόνια και είδη για την υποστήριξη των ευάλωτων οικογενειών.

Με την ευκαιρία απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να επικοινωνήσουν μαζί μας για να ενταχθούν στο Δίκτυο Εθελοντισμού αφού οι ανάγκες δεν τελειώνουν με την λήξη της εορταστικής περιόδου.   Με τη συνένωση των δυνάμεων της κοινωνίας το ΠΣΣΕ θα συνεχίσει να στηρίζει τις ανάγκες της κοινωνίας και των εθελοντικών/μη κυβερνητικών οργανώσεων που εργάζονται προς το σκοπό αυτό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζουμε επίσης στους ακούραστους εθελοντές μας οι οποίοι βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή, πάντα έτοιμοι, πάντα με χαμόγελο, πάντα με ανιδιοτέλεια να προσφέρουν όπου υπάρχει ανάγκη.

Καλό νέο έτος με υγεία και κάθε καλό σε όλους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending