fbpx

5+1 μαγαζιά με υγιεινό & νόστιμο φαγητό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις σύντομα!

Το διάβασμα, οι μελέτες, οι εργασίες και οι εξετάσεις σίγουρα γεμίζουν το πρόγραμμά σου κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μην έχεις αρκετό χρόνο για να μαγειρέψεις κάτι υγιεινό και καταλήγεις να τρως συνέχεια fast food;

Σίγουρα στο μυαλό σου έχεις συνδέσει το fast food με κάτι το ανθυγιεινό. Λάθος, υπάρχουν και επιλογές που δεν είναι έτσι. Γι’ αυτό και εμείς σου βρήκαμε 6 ιδανικά μέρη στην πρωτεύουσα που φτιάχνουν καθημερινά υγιεινό -και κυρίως νόστιμο- φαγητό που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις!

Δες τα πιο κάτω:

Wiz-Guide.com

Στο Monta Honest Food, που βρίσκεται στην οδό Κυριάκου Μάτση, στη Λευκωσία, θα βρεις ποιοτικό, υγιεινό και κυρίως φρέσκο φαγητό όλες τις ώρες της ημέρας. Το μενού  περιλαμβάνει sandwiches, wraps, σούπες και snacks που μπορείς να απολαύσεις τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

Προσφέρει επίσης γευστικά και δροσερά ποτά που σίγουρα θα σου δώσουν ενέργεια και απόλαυση! Αν είσαι λάτρης των vegan προϊόντων σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την εξαιρετική και χορταστική σαλάτα φαλάφελ που διαθέτει το κατάστημα και σου υποσχόμαστε πως θα ξετρελαθείς!

Check in Cyprus

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα μας το πολυαγαπημένο Cito, που βρίσκεται στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, στη Λευκωσία και φτιάχνει σπιτικές και νόστιμες επιλογές. Αναμφίβολα θα εντυπωσιαστείς τόσο από την ποικιλία που παρέχει όσο και από τον όμορφα διακοσμημένο χώρο του μαγαζιού.

Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις μια από τις γευστικές σούπες που διαθέτει το συγκεκριμένο μέρος, καθώς είναι ιδανικές για τις παγωμένες μέρες του χειμώνα! Μην ξεχάσεις να πάρεις και ένα γλυκάκι καθώς φεύγεις φτιαγμένο με υλικά δικής τους παραγωγής που σίγουρα αξίζει τις -λίγες- θερμίδες του!

Franchise Europe

Στο Smoothie Factory Nicosia, στην οδό Στασίνου, θα βρεις υγιεινά φαγητά που σίγουρα θα αγαπήσεις. Στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχει μεγάλη ποικιλία από πεντανόστιμα “healthy bowls” που προσφέρουν ενέργεια για πολλές ώρες. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό γεύμα για να αρχίσεις τη μέρα σου σωστά και υγιεινά!

Σου συστήνουμε να πάρεις και ένα από τα υπέροχα και πάμπολλα ροφήματα του μαγαζιού, καθώς παρέχει υγιεινά και γευστικά Smoothies και χυμούς.

In-Cyprus

Βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης, στη Λευκωσία και εκεί θα βρεις σπιτικές και υγιεινές επιλογές -κυρίως- για το μεσημεριανό σου. Το συγκεκριμένο μέρος είναι ιδανικό για ‘σένα που δουλεύεις ή δεν έχεις χρόνο για να μαγειρέψεις, αλλά παρ’ όλα αυτά θες να φας κάτι νόστιμο και μαγειρευτό.

Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τα γευστικά μπιφτέκια του καταστήματος σε συνδυασμό με κινόα και σαλάτα. Σίγουρα θα ξετρελαθείς με τη νόστιμη σπιτική sauce!

Wolt

Ένα από τα μαγαζιά που προσφέρουν σπιτικό φαγητό είναι το Olives and Burgers, το οποίο βρίσκεται στην οδό Προδρόμου, στη Λευκωσία.

Το μέρος φημίζεται για τα υγιεινά και πολύ νόστιμα burgers του, αλλά παρέχει μεγάλη ποικιλία από σαλάτες, σούπες, sandwitches, wraps και γλυκά. Σίγουρα πρέπει να το επισκεφθείς και να δοκιμάσεις τις λιχουδιές του, επειδή ποιος είπε πως τα υγιεινά φαγητά δεν μπορούν να είναι και νόστιμα;

Instagram.com/marinadokitchen

Το Marinado Kitchen είναι το delivery-only εστιατόριο που δημιούργησε η ομάδα μας, το StudentLife και προσφέρει καθημερινά, μεσημέρι και βράδυ, ολόφρεσκα και λαχταριστά πιάτα!

Υπάρχουν διάφορες επιλογές αναλόγως γούστου. Για παράδειγμα αν είσαι λάτρης του κοτόπουλου επίλεξε ανάμεσα στο Picante Chicken ή Lime & Herbs. Αν προτιμάς χοιρινό, τότε θα ενθουσιαστείς με το Pork Chop Slices, ενώ αν θες κάτι πιο “ελαφρύ”, τότε σου προτείνουμε την Grilled Halloumi Salad! Αν είσαι vegetarian, τότε θα ενθουσιαστείς με το γευστικότατο grilled falafel μας!

Μπορείς να τα παραγγείλεις όλα είτε σε σαλάτα, είτε σε πίτα, είτε ως γεύμα… Μπορείς να δεις ολόκληρο το μενού του Marinado Kitchen εδώ!

Γράψε μας σε σχόλιο ποιο από τα παραπάνω μέρη θα επισκεφθείς για να γευτείς υγιεινό φαγητό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending