fbpx

Πάρκο για τα παιδιά του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ

Ο Δήμος Στροβόλου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ελπίδα, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις Ένα Όνειρο Μια Ευχή, το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδογκολογικής Μονάδας, το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες και το Ίδρυμα Αλκίνοου Αρτεμίου, έχουν αναλάβει πρωτοβουλία να αναβαθμίσουν και να κάνουν πιο προσβάσιμο, για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, το Πάρκο Αγίου Δημητρίου στο Στρόβολο.

Στόχος είναι να κατασκευαστούν είσοδοι στο Πάρκο, στα σημεία που αυτό γειτνιάζει με το Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ και να εμπλουτιστεί το Πάρκο με νέα και πιο κατάλληλα παιχνίδια και κατασκευές.

Επιδίωξη όλων είναι όπως οι μικροί ασθενείς του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, συνοδευόμενοι από μέλη των οικογενειών τους και εφόσον το επιτρέπει η θεραπεία τους, να έχουν την ευκαιρία να χαρούν τα παιχνίδια και το ωραίο περιβάλλον του Πάρκου.

Το αναβαθμισμένο σημείο του Πάρκου θα είναι και προς τη διάθεση των ασθενών του γειτονικού Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου να κάνουν τη βόλτα τους.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending