fbpx

Ποια είναι στ’ αλήθεια η Foxy Fox; Μιλήσαμε με την Drag Queen που αγάπησε όλη η Κύπρος!

Αρκετοί Κύπριοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να γίνουν γνωστοί μέσα από την εφαρμογή του TikTok, έχοντας χιλιάδες ακόλουθους και προβολές!

Ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζής ή αλλιώς γνωστός στον κόσμο του TikTok @thatfoxyfox με πάνω από 29.5 χιλιάδες Followers μέχρι στιγμής! Σίγουρα έτυχε να δεις κι εσύ το συγκεκριμένο προφίλ στην αρχική σου, μιας και τα βιντεάκια με τις ατάκες «Ρε Bae», «βαρκούμαι πολλά», «εν ο χάρο μου» (και όχι μόνο) έχουν γίνει viral.

Εμείς μιλήσαμε με την Foxy Fox και πιο κάτω σου έχουμε μια εις βάθος συνέντευξη για να μάθεις όλα όσα είχες απορία… Για το πώς ξεκίνησε τα TikTok videos, ποι@ είναι τελικά και τι σχέδια έχει για το μέλλον!

Δες πιο κάτω όσα μας είπε ο Κων ή αλλιώς Foxy:

– Ποια είναι στα αλήθεια η Foxy; (π.χ είναι μια “persona” ή ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζής με ψευδώνυμο;)
@thatfoxyfox ❤????? #queerartist #dragqueen #lgbtplus #humanrace #tiktoker #fyp #tiktokviral #tiktokgreece #tiktokcy #4you #loveislove #mua #outofdrag #beyou ♬ original sound – Foxy Fox

Η Foxy είναι το όνειρο του κάθε άντρα και της κάθε γυναίκας. Είναι η γκόμενα, αλλά και η φίλη που όλοι θα ήθελαν να έχουν στη ζωή τους.

Πέραν από την πλάκα, όμως, ενώ ξεκίνησε σαν περσόνα, σύντομα συνειδητοποίησα ότι ήταν μια πλευρά του εαυτού μου που είχα καταπιέσει αρκετά μεγαλώνοντας και χαίρομαι πραγματικά που είναι επιτέλους ελεύθερη!

– Τι σπουδές έχεις ακολουθήσει και πώς έκανες αυτήν την επιλογή;

Αρχικά, είχα περάσει Αγγλική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, να σημειωθεί ότι ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Παρόλο που λατρεύω τα αγγλικά, σύντομα κατάλαβα ότι η συγκεκριμένη σπουδή δεν ήταν για εμένα.

Όποτε το άφησα, γύρισα Κύπρο και μπήκα στη Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Αιγαία, από όπου και πήρα το δίπλωμα μου το 2015. Βασικά ήθελα πάντα κάτι πιο δημιουργικό, αλλά είχα πέσει στην παγίδα του σπούδασε κάτι το οποίο θα έχει πιο εύκολη επαγγελματική αποκατάσταση, ενώ στο τέλος της ημέρας δυσκολίες υπάρχουν σε όλους τους κλάδους και το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

– Πώς εμπνεύστηκες το όνομα “Foxy Fox”;

@thatfoxyfox Foxy η Σεξοπομποχαρτούτσια #cyprustiktok #tiktokgr #tiktokviral #trend #comedyqueen #barbie #badbitch #genderfluid #foryoupage #fypage #foryou #4u #fy ♬ original sound – Foxy Fox

Για όλα φταίει η συνονόματη Megan Fox. Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν την είχα δει στο “Jennifer’s Body” είχα πάθει την πλάκα μου μαζί της και με τη σεξουαλικότητα που ενέπνεε τόσο αγόγγυστα και αβασάνιστα. Οπότε, ως φαν, πήρα αρχικά το επώνυμο της για πλάκα και σιγά – σιγά οι φίλοι μου ξεκίνησαν να με φωνάζουν χαϊδευτικά Foxy.

Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το drag είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω άλλο όνομα για την “drag persona” μου, αλλά στην πορεία κατέληξα στο ότι το Foxy ήταν το ιδανικό όνομα για μένα.

– Πότε ξεκίνησες και πώς σου ήρθε η ιδέα να κάνεις βιντεάκια στο TikTok;

Με το TikTok ξεκίνησα να ασχολούμαι αρχές του 2021, μετά από παρότρυνση διάφορων φίλων και γνωστών μου που έβλεπαν τα stories μου στο Instagram και μου έλεγαν ότι είμαι “TikTok material”. Οπότε κάπως έτσι πήρα την απόφαση και άρχισα να ανεβάζω.

Γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου και αυτό που χαίρομαι είναι ότι παρόλο που το περιεχόμενο των video μου έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα κατάφερε να προβληματίσει και να βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο!

– Περίμενες να έχεις τόση απήχηση στο κοινό μέσα από το TikTok; Γιατί πιστεύεις ότι σε έχει αγαπήσει το κυπριακό κοινό;

@thatfoxyfox Reply to @respectforall33 love you! ? #cyprustiktok #tiktokgr #tiktokviral #trend #comedy #lgbtq #foryoupage #fypage #fypシ #foryou #4you #fyp #4u #fy ♬ original sound – Foxy Fox

Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα, αλλά είμαι πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου. Πιστεύω ότι η αγάπη που παίρνω πηγάζει κατά κύριο λόγο από την αλήθεια μου και αυτό είναι που με συγκινεί αφάνταστα.

Στις μέρες μας, γενικότερα, παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της τελειοποίησης των πάντων, σε σημείο που χάνετε η ουσία και η ουσία για μένα βρίσκεται στην αποδοχή και στην αγάπη!

– Λαμβάνεις θετικά και αρνητικά σχόλια στα videos σου. Πώς σε επηρεάζουν;

Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί πάντα να κρατά μόνο τα θετικά γιατί είναι αυτά τα σχόλια που στο τέλος της ημέρας μου δίνουν μια επιπλέον ώθηση να συνεχίσω να κάνω αυτό που τόσο αγαπώ.

Παρ’ όλα αυτά και κάτι αρνητικό να γράψει κάποιος αν αυτό δεν είναι βρισιά και έχει χαρακτήρα εποικοδομητικής κριτικής, το σέβομαι και θα το ακούσω, αλλιώς απλά το προσπερνώ.

– Φαντάζομαι ότι ο δρόμος της ζωής σου γενικότερα δεν ήταν εύκολος… Υπήρξαν στιγμές που δέχθηκες bullying ή που σκέφτηκες να τα παρατήσεις ή όλο αυτό σε πείσμωνε περισσότερο;

@thatfoxyfox Reply to @andreasloizou7 ✌? #cyprustiktok #tiktokgr #tiktokviral #trend #comedy #badbitch #gayandproud #lgbtq #foryoupage #fypage #foryou #fypシ #fy ♬ original sound – Foxy Fox

Είμαι της άποψης ότι κανένας δρόμος δεν είναι εύκολος. Όποιο μονοπάτι και να ακολουθήσει κανείς σ’ αυτήν τη ζωή θα βρει δυσκολίες. Το bullying για εμένα σίγουρα ήταν μια από αυτές και λόγω του ότι ξεκίνησα να το δέχομαι έντονα από πολύ μικρή ηλικία, μου πήρε αρκετά χρόνια να το ξεπεράσω.

Σίγουρα, όμως, με πείσμωσε ακόμα περισσότερο στο να θέλω να πετύχω τους στόχους μου και μέσα από τις πλατφόρμες μου να δίνω δύναμη και ελπίδα σε όλους όσους δέχτηκαν ή μπορεί να δέχονται τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές.

– Σε πετυχαίνουμε έξω για καφέ ή ψώνια. Θα δούμε τη Foxy με τακούνια και μακιγιάζ ή κάτι εντελώς διαφορετικό;

Βασικά μπαίνω στα τακούνια της Φοξάρας για να δημιουργώ! Στην καθημερινότητά μου είμαι ο Κων σίγουρα με ένα Foxy vibe, αλλά Κων.

Τώρα το πώς θα με πετύχετε εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τη διάθεση. Υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ να αποχωρηστώ τις φόρμες μου και άλλες μέρες που σερβίρω gender fluid extravaganza!

– Φαντάζομαι ότι ο κόσμος όταν σε βλέπει έξω σε αναγνωρίζει. Ποιες είναι οι αντιδράσεις του;

@thatfoxyfox based on a true story ? #cyprustiktok #tiktokgr #tiktokviral #trend #comedy #lgbtq #foryoupage #fypage #fypシ #foryou #4youu #fy ♬ original sound – Foxy Fox

Ο κόσμος είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός γενικότερα, ενθουσιάζονται όταν με βλέπουν έξω και χαίρομαι που νιώθουν άνετα και έρχονται να μου μιλήσουν και να βγάλουμε φωτογραφίες, συγκινούμε κάθε φορά το ίδιο. Επίσης κλαίω κάθε φορά που μπορεί να περπατώ στο δρόμο και να ακούσω τις ατάκες μου από μακρυά. Ζουζουνάκια μου αγαπώ σας!

– Είδαμε ότι κάνεις και κάποιες εμφανίσεις ως standup comedian. Είναι αυτός ο στόχος σου για το μέλλον μέσα από τα videos στο TikTok;

Έχω πολλούς στόχους γενικότερα και σίγουρα το stand up είναι κάτι με το οποίο θα μου άρεσε να ασχοληθώ ακόμα περισσότερο.

Ο βασικότερος μου στόχος είναι να έχουμε και στην Κύπρο το δικό μας drag scene και να καταλάβει ο κόσμος ότι πρόκειται για ακόμα μια μορφή τέχνης που έχει να προσφέρει πολλά! Γιατί είναι πραγματικά κρίμα σαν performers να μην έχουμε πού να εμφανιστούμε.

– Μια συμβουλή που θα έδινες στην κοινωνία της Κύπρου και ένα δυνατό μήνυμα που θα ήθελες να ακουστεί εκεί έξω όσον αφορά τη «διαφορετικότητα»;

@thatfoxyfox Reply to @ria_scene ? #cyprustiktok #tiktokgr #tiktokviral #trend #badbitch #fax #lgbtplus #foryoupage #fypage #foryou #4u #fypシ #fy #foru ♬ original sound – Foxy Fox

Η συμβουλή που θα έδινα στην κοινωνία της Κύπρου είναι να σταματήσουμε να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλό του και το μήνυμα μου στο κομμάτι της διαφορετικότητας είναι ότι δεν είμαστε τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας όσο -ίσως- νομίζουν κάποιοι.

Όπως άλλωστε είπε και η υπέρτατη Samantha Jones, από το Sex and the City, “get to know me, then hate me”.

Ευχαριστούμε πολύ Κων για την όμορφη συζήτηση. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending