fbpx

Είσαι κι εσύ «μακαρονάς»; 5 στέκια για να απολαύσεις τέλειες μακαρονάδες στη Λευκωσία!

Λατρεύεις κι εσύ την ιταλική κουζίνα και συγκεκριμένα τα μακαρόνια; Θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου ως τον «μακαρονά» της παρέας;

Αν ναι, τότε θα ξετρελαθείς με αυτό το άρθρο, αφού σου βρήκαμε τα 5 καλύτερα στέκια (δοκιμασμένα όχι αστεία) για να απολαύσεις τέλειες και λαχταριστές μακαρονάδες στη Λευκωσία και να σου τρέχουν τα σάλια!

Δες πιο κάτω τα στέκια που σου προτείνουμε για λαχταριστές μακαρονάδες:

1
Da Paolo Restaurant

TripAdvisor

Στο Da Paolo Restaurant, που βρίκεται στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 52, στη Λευκωσία, θα γευτείς λαχαριστές μακαρονάδες που -σίγουρα- θα αγαπήσεις.

Στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχει μεγάλη ποικιλία από μακαρονάδες, αλλά και πίτσες, όπου μπορείς να πας με την παρέα σου και να απολάυσετε το δείπνο σας. Το καλοκαίρι επίλεξε να καθήσεις στον εξωτερικό χώρο γιατί η ατμόσφαιρα είναι τέλεια κάτω από τα λαμπάκια!

Υ.Γ: Σου συστήνουμε να πιεις και ένα από τα υπέροχα κρασιά του μαγαζιού!

2
Rokoko Kitchen & Bar

Instagram.com/@_rokoko

To Rokoko Kitchen & Bar βρίσκεται στην οδό Χριστόδουλου Σόζου 21, στη Λευκωσία και πρέπει να δοκιμάσεις όλο το μενού από τα ορεκτικά μέχρι και το γλυκό!

Για κυρίως πιάτο μπορείς να φας υπέροχες μακαρονάδες, homemade ravioli και αν πάλι κάποιος από την παρέα δεν προτιμά τα μακαρόνια, υπάρχουν γευστικές πίτσες, κρεατικά κ.α. Το συγκεκριμένο μέρος είναι ιδανικό για ‘σένα και το ταίρι ή την παρέα σου, αφού καλύπτει όλα τα γούστα!

Υ.Γ: Για επιδόρπιο σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τα γευστικό και λαχταριστό καλτσόνε του καταστήματος, το οποίο σερβίρεται πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη και η γέμιση του είναι φυσικά Nutella και τυρί mascarpone. Στο υπογράφουμε… αποκλείεται να μην ξετρελαθείς!

3
Pasta Strada

pastastrada.com.cy

Στο Pasta Strada, που βρίσκεται στην Αγλατζιά αλλά και στην Έγκωμη, θα βρεις μακαρόνα ποιοτικά, υγιεινά και κυρίως φρέσκο φαγητό όλες τις ώρες της ημέρας.

Αν θες να πάρεις την απαραίτητη ενέργεια και απόλαυση να συνεχίσεις τη μέρα σου ως φοιτητής (αφού οι υποχρεώσεις και τα μαθήματα τρέχουν) τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις! 

P.S: Το προσωπικά αγαπημένο μου είναι το Cajun Chicken με λιγκουίνι. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!

4
Il Forno

Il Forno

Το Il Forno βρίσκεται στην οδό Λήδρας και κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στο κοινό λόγω του φιλόξενου, φιλικού και μοντέρνου στυλ του.

Τα ιταλικά ζυμαρικά του και οι πίτσες του που είναι μαγειρεμένες σε ξυλόφουρνο είναι κάτι που δεν συναντάς συχνά. Γι’ αυτό αξίζει να το επισκεφθείς -σίγουρα- συνδυάζοντας το με μια βόλτα σου στη Λήδρας!

5
Cito Gourmet Express

checkincyprus.com

To Cito Gourmet Express, που βρίσκεται στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, στη Λευκωσία εκτός από πεντανόστιμα σαντουϊτσάκια, platers με αλαντικά, κ.α φτιάχνει και μακαρονάδες που αναμφίβολα θα σε εντυπωσιάσουν!

Οι γευστικές μακαρονάδες που διαθέτει το συγκεκριμένο μέρος είναι ιδανική επιλογή αν θες να φας κάτι στα γρήγορα, αλλά παράλληλα να είναι και υγιεινό!

Γράψε μας σε σχόλιο ποιο στέκι θα επισκεφθείς για να γευτείς λαχταριστές μακαρονάδες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending