fbpx

Η ρομαντική ταινία “One day” γίνεται σειρά στο Netflix & ανυπομονούμε για το trailer!

Η ταινία “One day” έχει πάντα μια θέση στη λίστα με τις must watch ταινίες. Πόσο μάλλον για ένα χαλαρό Σαββατοκυρίακο στο σπίτι.

Μπορεί να κυκλοφόρησε το 2011, αλλά μέχρι σήμερα αποτελεί ένα κλασικό έργο με επίκεντρο τον μεγάλο κι ανεκπλήρωτο έρωτα. Το “One day” είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του David Nicholls και τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει και την πλατφόρμα του Netflix, αφού γίνεται σειρά!

Όπως έχει αποκαλύψει το Netflix, μέσα από τον επίσημο του λογαριασμό στο Twitter, κάθε επεισόδιο θα καταπιάνεται με τη συνάντηση των δυο πρωταγωνιστών στο καθιερωμένο ετήσιο τους ραντεβού (15 Ιουλίου), ακολουθώντας τους και στις καλές, αλλά και στις κακές τους στιγμές!

Δες πιο κάτω την ανακοίνωση του Netflix:

Αν είδες ήδη την ταινία (και μια και δυο και τρεις φορές), τότε θα έχεις καταλάβεις ότι με την ανακοίνωση του Netflix… μας περιμένει πολύ κλάμα! Αν πάλι, δεν την έχεις δει, τότε θα πρέπει να το κάνεις σύντομα για να προετοιμαστείς για τη νέα σειρά που σίγουρα θα λατρέψεις!

Δυστυχώς, όπως καταλαβαίνεις τα νέα για την κυκλοφορία της σειράς είναι πολύ φρέσκα κι έτσι -προς το παρόν- δεν γνωρίζουμε κάτι για το cast και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες. Πάντως εμείς θα θέλαμε να είναι οι ίδιοι ηθοποιοί με την ταινία…

Το μόνο που μπορούμε να φανταστούμε, αν κρίνουμε με την τακτική που ακολουθείται πλέον στις σειρές του Netflix, είναι ότι σε πρώτη φάση θα δούμε 8-10 επεισόδια. Απ’ εκεί και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις για τον αριθμό των σεζόν, καθώς μπορεί να αποτελέσει μια μίνι σειρά, όπως για παράδειγμα το “Normal People” (μια ξεχωριστή σειρά με ουσιαστικό περιεχόμενο), με το οποίο μοιάζει αρκετά σαν ιδέα!

Ανυπομονείς κι εσύ για την κυκλοφορία της νέας σειράς στο Netflix;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending