fbpx

Φτιάξε popcorn… Σου βρήκαμε τις top σειρές & ταινίες που μπορείς να δεις online το 2022! (part 1)

Συγχαρητήρια! You have made it to 2022! Αφού τα κατάφερες, είναι πολύ πιθανόν να καταγράφεις τα “new year resolutions” σου!

Ένας από τους στόχους μας ως φοιτητές είναι «να διαβάζουμε περισσότερο και να βλέπουμε λιγότερες σειρές και ταινίες». Θα ήταν ψέμα, όμως, να πούμε με σιγουριά ότι αυτός ο στόχος θα γίνει πραγματικότητα το 2022. #oups!

Απ’ ότι φαίνεται, η χρονιά αυτή είναι γεμάτη με νέες σειρές και ταινίες, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται πολλές που περιμέναμε για καιρό. Σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, μερικές από τις σειρές και τις ταινίες που θα μας κρατήσουν συντροφιά για όλο το 2022 (στο Netflix φυσικά, αλλά και σε άλλες συνδρομητικές πλατφόρμες).

Δες ποιες είναι σειρές & οι ταινίες που θα δεις στο Netflix (και όχι μόνο) μέσα στο 2022:

1
Manifest 

Διανύουμε μόλις τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς και αυτή είναι ήδη η “must-watch” σειρά για φέτος! Η σειρά έχει τον τίτλο “Manifest” και εδώ και μέρες «φιγουράρει» στο νούμερο 1 του Κυπριακού Netflix.

Η σειρά επικεντρώνεται στους 191 επιβάτες ενός αεροπλάνου. Ένα ταρακούνημα στον αέρα ήταν αρκετό για να αλλάξει τις ζωές των επιβατών και των ανθρώπων που άφησαν πίσω τους.

Μετά από 5,5 χρονιά, οι επιβάτες του αεροσκάφους, οι οποίοι θεωρούνταν νεκροί, επιστρέφουν με ένα μυστηριώδη τρόπο πίσω στην πατρίδα τους. Για εκείνους δεν έχει αλλάξει τίποτα, αλλά για τους δικούς τους ανθρώπους έχουν αλλάξει πολλά. Θα καταφέρουν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, ενώ το μυαλό τους «παίζει» περίεργα παιχνίδια; Η επιστροφή τους οφείλεται σε θαύμα ή υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ανακαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί;

Η σειρά αποτελείται από 3 seasons, ενώ στο Netflix βρίσκονται ήδη οι 2. Ταυτόχρονα, το Netflix ανανέωσε τη σειρά για μια 4η και τελευταία season.

2
Euphoria

Ο πρώτος μήνας του χρόνου θα είναι εξαιρετικός για τους fans της σειράς “Euphoria”, αφού η 2η season ανέβηκε στην πλατφόρμα του HBO Max από τις 9 Ιανουαρίου 2022.

Μετά από τρία χρόνια αναμονής -από την προβολή της πρώτης season- η σειρά «αριστούργημα», όπως την αποκαλούν πολλοί, επέστρεψε λοιπόν!

Για να σε βάλω λίγο στο κλίμα (αν δεν έχεις δει ήδη την 1η season), η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη ζωή –φιλίες, αγάπη, ναρκωτικά, φόβο, sex, κλπ– μιας ομάδας μαθητών Λυκείου. Η ιστορία ξεκινάει με τη 17χρονή Rue Bennett (Zendaya), μια νεαρή που χάνει τον πατέρα της και εθίζεται στα ναρκωτικά. Στόχος της να καταφέρει να καταπολεμήσει τον εθισμό της χωρίς να χάσει τα πάντα… και κυρίως τους ανθρώπους που αγαπά. Στη 2η season, όμως, θα δούμε πώς ο αγώνας αυτός δεν είναι και τόσο εύκολος.

Και θα μου πεις: «είναι δηλαδή μια ακόμη εφηβική σειρά σαν τις άλλες». Όχι. Είναι μια σειρά που παρουσιάζει με ένα ευθύ, σκληρό, και σοβαρό τρόπο τον αγώνα των εφήβων προς την ενηλικίωση και την απεξάρτηση – τον αγώνα για ζωή!

3
Archive 81

Μια σειρά μυστηρίου με supernatural χαρακτήρα που ήρθε για να μας καθηλώσει. Η σειρά με τίτλο “Archive 81”, εμπνευσμένη από την ομώνυμη σειρά podcast, ακολουθεί τον Dan Turner στη νέα του δουλεία ως αρχειοφύλακας κατεστραμμένων βιντεοκασετών από το 1994.

Καθώς φτιάχνει ξανά τις βιντεοκασέτες, έρχεται αντιμέτωπος με τη μυστηριώδης εξαφάνιση την σκηνοθέτριας των κασετών, της Melody Pendras. Τι ήταν το κτήριο στο οποίο είχε μπει η Melody και τι να συμβόλιζαν τα σχέδια στους τοίχους του κτηρίου; Καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται, ο Dan παθαίνει εμμονή προσπαθώντας να ανακαλύψει τι έχει πραγματικά συμβεί στη Melody. Όλα θα απαντηθούν όταν οι ζωές των δύο χαρακτήρων ενωθούν με ένα μυστηριώδη τρόπο

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Ιανουαρίου 2022 και σίγουρα πρέπει να μπει στη watch list σου!

4
How I Met Your Father

Ξέρεις πώς η μητέρα σου γνώρισε τον πατέρα σου; Αν όχι, τότε αυτός είναι ο στόχος σου για τη νέα χρονιά… να «δεθείς» περισσότερο με την οικογένειά σου και να ακούσεις ιστορίες από τον παλιό-καλό καιρό.

Θα είναι άραγε όπως η Sophie γνώρισε τον πατέρα του γιού της; Ποιος ξέρει; Θα το μάθουμε στη νέα spin-off σειρά “How I Met Your Father”, η οποία έρχεται 7 χρόνια μετά το τέλος της original σειράς “How I Met your Mother”.

Το ωραίο αυτής της σειράς είναι πως διαδραματίζεται στο 2022, όπου τα social media και τα dating apps είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας. Σ’ αυτήν την εποχή, λοιπόν, γνωρίζει και η Sophie (Hilary Duff) τον έρωτα της ζωής της, ενώ η μεγαλύτερη-μελλοντική εκδοχή της Sophie (Kim Cattrall) είναι αυτή που διηγείται την ιστορία στο μέλλον.

Η σειρά 10 επεισοδίων θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Hulu από τις 18 Ιανουαρίου 2022.

5
The Royal Treatment

Πώς θα κυλίσει η χρονιά χωρίς μια ρομαντική κωμωδία; Η ταινία με τίτλο “The Royal Treatment” παρουσιάζει την απρόσμενη γνωριμία μιας κομμώτριας από την Νέα Υόρκη, της Isabella και του πρίγκιπα της χώρας, του Thomas.

Τι θα γίνει όταν η Isabella αναλάβει χρέη κομμώτριας στον γάμο του πρίγκιπα; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους; Θα πραγματοποιηθεί ο βασιλικός γάμος ή όχι;

Η ταινία βρίσκεται στο Netflix από τις 20 Ιανουαρίου 2022!

6
Inventing Anna

Ο Φεβρουάριος φαίνεται πως έρχεται για να μας «εξαπατήσει», φέρνοντας μαζί του τη σειρά με τίτλο “Inventing Anna”. Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία βασισμένη στο άρθρο “How Anna Delvey Tricked New York’s Party People”, που έγραψε η δημοσιογράφος, Jessica Pressle, για το περιοδικό New York.

Με λίγα λόγια, η ιστορία παρουσιάζει μια απατεώνισσα – προσποιούμενη μια Γερμανίδα κληρονόμο με το όνομα Anna Delvey – να φτάνει στην Νέα Υόρκη και να «κλέβει» τις καρδίες όλων… κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ποια είναι, όμως, στην πραγματικότητα η Anna Delvey; Την αλήθεια θα προσπαθήσει να ανακαλύψει μια δημοσιογράφος με την οποία η Anna θα αποκτήσει μια σχέση αγάπης-μίσους.

Από τη Shonda Rhimes, τη δημιουργό του “Bridgerton” και του “Scandal”, η σειρά είναι «εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία μιας μεγάλης απάτης». Η σειρά έρχεται στο Netflix στις 11 Φεβρουαρίου 2022.

7
Vikings: Valhalla

«Μια νέα εποχή πολεμιστών επιστρέφει». Μια νέα εποχή… Vikings! Η spin-off σειρά με τίτλο “Vikings: Valhalla” μας μεταφέρει 100 χρόνια μετά το τέλος της original σειράς.

Συγκεκριμένα, η σειρά μας μεταφέρει στη στιγμή όπου οι Vikings καταφέρνουν να καταλάβουν το περισσότερο μέρος της Αγγλίας, οδεύοντας πλέον προς τη Νορμανδία. Καθώς οι πολεμιστές έρχονται σε επαφή με νέες περιπέτειες, ένας άλλος πολεμιστής με το όνομα Leif Eriksson εμφανίζεται. Το μόνο σίγουρο στην ιστορία είναι πως «κάτι έχει αλλάξει».

Άλλη μια σειρά που θα απολαύσεις στην πλατφόρμα του Netflix. Πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου 2022.


Δες τις υπόλοιπες 6 top σειρές & ταινίες που μπορείς να δεις online το 2022 ΕΔΩ!


Ανυπομονείς και εσύ για κάποια από αυτές τις σειρές/ταινίες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending