fbpx

Διαδικτυακά Εργαστήρια: Η δική σου ιδέα μπορεί να φέρει την αλλαγή. Κάνε τη διαφορά!

Όλοι έχουμε έναν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουμε και όλοι μπορούμε να προσφέρουμε. Με το «Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης» ενώνουμε δυνάμεις, ξεπερνάμε τα εμπόδια και πετυχαίνουμε την αλλαγή!

Αν είσαι νέα ή νέος 18-30 ετών, μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να φέρεις την αλλαγή που επιθυμείς στην κοινωνία. Το «Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης» σου δίνει τη δυνατότητα να συμβάλεις στην αντιμετώπιση προκλήσεων στην κοινότητά σου, να συνεισφέρεις στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς, με ίσες ευκαιρίες, αλλά και να βοηθήσεις στην ανάπτυξη μιας περιβαλλοντικά βιώσιμης και υπεύθυνης κοινωνίας.

Το πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις επιχορήγησης για να υλοποιήσεις, μαζί με τους φίλους σου ή με την οργάνωση στην οποία μπορεί να ανήκεις, τα δικά σου Έργα Αλληλεγγύης. Η δική σου ιδέα μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική σου κοινότητα, περιφέρεια ή στη χώρα μας συνολικά, μέσα από τα «Έργα Αλληλεγγύης»! Μπες στην ιστοσελίδα μας, μάθε περισσότερες πληροφορίες και βρες τις αιτήσεις επιχορήγησης για τον 1ο γύρο υποβολής αιτήσεων του 2022.

Αν θέλεις να μάθεις πρακτικά πώς να συμπληρώσεις και να υποβάλεις τη δική σου αίτηση, για να υλοποιήσεις το δικό σου Έργο Αλληλεγγύης, δήλωσε συμμετοχή στα διαδικτυακά εργαστήρια που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας στις 26/01 και 02/02, ώρα 18:00-20:00.

Πάτησε ΕΔΩ για να δηλώσεις συμμετοχή.

Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Προγράμματος.

Για πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις στα τηλέφωνα 22 402688 και 25 871470 ή στο esc@onek.org.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending