fbpx

Έβλεπες κι εσύ Fort Boyard; Δες πώς είναι σήμερα οι παρουσιαστές & τι απέγινε το κάστρο!

Για να είσαι εδώ μάλλον θυμήθηκες κι εσύ τα νιάτα σου, έτσι; Λογικό αν με ρωτάς, αφού το “Fort Boyard” είναι ένα απ’ τα τηλεπαιχνίδια που έγραψαν ιστορία. Με πρώτη προβολή το 2004, το show αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα της ελληνικής τηλεόρασης!

Ατάκες όπως το «Τζακ, ouvre la porte!», «Μονίκ, γύρνα το κεφάλι!» και το «χέρι μου, δώσε μου έναν γρίφο» συνεχίζουν να ακούγονται αραιά και πού μέσα στην παρέα και θυμίζουν σε όλους τις ωραίες, παλιές εποχές όταν προβαλλόταν το παιχνίδι.

Τι λες να κάνουν σήμερα οι παρουσιαστές και οι συμπαρουσιαστές; Τι να απέγινε το αξιοθαύμαστο αυτό κάστρο; Άραγε συνεχίζει να προβάλλετε το “Fort Boyard” σε άλλες χώρες ή οχι; Όλες αυτές οι ερωτήσεις γυρνούν στο μυαλό μας…

Δες πιο κάτω τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχεις:

1
Χρήστος Φερεντίνος (Παρουσιαστής)

imdb.com/Instagram.com/@ferentinos_christos

Όπως φαίνεται και από την εικόνα που post-αρε ο 52χρονος Χρήστος στο Instagram, ο πολυαγαπημένος μας παρουσιαστής δεν άλλαξε και πολύ (εμφανισιακά) παρόλο που πέρασαν αρκετά χρόνια. Άντε και οι 2-3, 5-6 άσπρες τριχούλλες που εμφανίστηκαν.

Μετά το Fort Boyard, ο Χρήστος πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του, όμως, ευτυχώς δεν πήρε διαζύγιο και από την TV, αφού μέχρι σήμερα τον απολαμβάνουμε σε διαφόρων τύπων εκπομπές, όπως το “Deal” και προηγουμένως «Ο Διάδοχος του Ούρι Γκέλερ», «Άκου τι Είπαν!», «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», κ.α.

2
Ορθούλα Παπαδάκου (Συμπαρουσιάστρια)

aigina1.blogspot.com/Instagram.com/@orthoula

Η 51χρονη Ελληνοκαναδέζα καλλονή, παρόλο που έλαμψε για αρκετά χρόνια τόσο ως παρουσιάστρια, όσο και ως αθλήτρια καλαθοσφαίρισης, εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη συμμετοχή της στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «On time», η ίδια ανέφερε ότι «Ο κύκλος μου έχει μικρύνει πάρα πολύ, διότι δεν θέλω άνθρωποι, που δεν γνωρίζω καλά, να με επηρεάζουν αρνητικά».

Μάλιστα το 2011, η ίδια αποκάλυψε ότι πάσχει από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ως εκ τούτου ακολούθησε έντονη ιατρική θεραπεία, μετά από συμβουλές του της γιατρού της. Σήμερα η Ορθούλα φαίνεται πιο δυνατή και επίμονη από ποτέ, γι’ αυτό και εμείς της ευχόμαστε να παραμείνει πάντα τόσο ευτυχισμένη!

3
Άγγελος Παπαδημητρίου (Σοφός)

Facebook.com/Aggelos Papadimitriou

Γνωστή φυσιογνωμία της ελληνικής τηλεόρασης (πέραν από το Fort Boyard), ο «μάγος» ή αλλιώς «σοφός» του παιχνιδιού είναι -για όσους δεν τον ξέρουν- γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής. 

Ο 69χρονος δείχνει να έχει έντονη παρουσία στα social media, όπως φαίνεται και από τις δημοσιεύσεις του στο Facebook, με τον αυτοσαρκασμό και τη θετικότητά του να «χτυπάνε κόκκινο»!

4
Jacques και Jules (Νάνοι)

fortboyard.net/STAR/ENA Productions/ALP/orthoula-papadakou.gr.st/ Instagram.com/@andre_bouchet/@passemuraille_levrai

Τους θυμάσαι; Ήταν οι δυο νάνοι του κάστρου (Anthony Laborde και André Bouchet) που έπρεπε να οδηγήσουν την εκάστοτε ομάδα από τη μία δοκιμασία στην άλλη. Παράλληλα μετρούσαν τα κλειδιά της κάθε ομάδας και στο τέλος κουβαλούσαν τον θησαυρό με τα νομίσμαρα στη ζυγαριά.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι και οι 2 παραμένουν -σχεδόν- ίδιοι από τότε που προβαλλόταν το παιχνίδι! Wow!

5
“La Boule” (ο δεσμοφύλακας)

elle.fr/Visual/sudouest.fr/Archives Mélina Lhermite

Ο αγαπημένος μας «La Boule», ο δεσμοφύλακας του κάστρου, ήταν το άτομο που χτυπούσε το “gong”, για να ξεκινήσει και επίσημα το διαγωνιστικό κομμάτι. Παράλληλα, στα καθήκοντα του περιλαμβανόταν και η φυλάκιση των διαγωνιζόμενων που αποτύγχαναν στις δοκιμασίες.

Δυστυχώς, ο Yves Marchesseau, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, απεβίωσε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2014, σε ηλικία 62 ετών, λόγω καρκίνου.

6
Μονίκ (δαμάστρια των τίγρεων)

Monique-Angeon-Fort-Boyard
telestar.fr

Η Monique Angeon (ναί, αυτή που φώναζε ο Φερεντίνος για να γυρίσει το κεφάλι) είναι δαμάστρια, ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Έχει επίσης δουλέψει για τον κινηματογράφο και συγκεκριμένα στις ταινίες “Gladiator” και “The Odyssey of Pi”.

Να σημειωθεί ότι η Μονίκ ήταν αυτή που φρόντιζε τις τίγρεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

7
Τι απέγινε το κάστρο;

Το γνωστό τηλεπαιχνίδι που μας συντρόφευε από το 2004 μέχρι το 2007, δυστυχώς δεν επέστρεψε ξανά στην TV από τότε, όσο κι αν το θέλαμε.

Στο παιχνίδι με τις δοκιμασίες στο πελώριο κάστρο, στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού, δεν συμμετείχαν μόνο Έλληνες, αφού η σειρά γυρίστηκε για πολλές χώρες, εμπνευσμένο φυσικά από τη γαλλική παραγωγή, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Το κάστρο παραμένει το ίδιο επιβλητικό, ενώ οι δοκιμασίες όσο πάει γίνονται και πιο challenging για τις χώρες όπου προβάλλεται ακόμα η εκπομπή, όπως η Δανία, το Μαρόκο, η Νορβηγία, η Σουηδία, κ.α.

Τι θα έλεγες για μια νέα ελληνική σεζόν “Fort Boyard”; Περιμένουμε τα σχόλιά σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending