fbpx

Μάθε πώς πρέπει να φλερτάρεις για να «ρίξεις» το κάθε ζώδιο!

Μερικές φορές μόλις γνωρίσουμε ένα άτομο και μας κινήσει το ενδιαφέρον προσπαθούμε να ξεκινήσουμε μια μικρή συζήτηση, μπας και καταλάβουμε κάτι παραπάνω για τον χαρακτήρα/προτιμήσεις του.

Ωστόσο, αυτό είναι κομματάκι δύσκολο, αφού συνήθως κάποι@ που μόλις γνώρισες δεν θα σου ανοιχτεί και τόσο, έτσι ώστε να καταλάβεις πώς να τον/την προσεγγίσεις στον ερωτικό τομέα (και να βρεις ανταπόκριση).

Γι’ αυτό κάναμε την έρευνά μας και μάθαμε πώς πρέπει να φλερτάρεις κάθε ζώδιο, προκειμένου να αυξήσεις τις πιθανότητες να… τον/την «ρίξεις»! Οπόταν το μόνο που θα χρειαστεί να μάθεις είναι πότε έχει γενέθλια!

Δες πώς να φλερτάρεις ανάλογα με το ζώδιο του/της:

1
Κριός

Στον Κριό δεν αρέσουν τα συγκρατημένα και δειλά άτομα, γι’ αυτό θα πρέπει να δείξεις εξ’ αρχής ότι σε ενδιαφέρει χωρίς, όμως, να φανεί ότι πεθαίνεις για πάρτι του.

Θεωρεί τον εαυτό του αντάξιο κάθε κομπλιμέντου, οπότε κολάκεψέ τον άνετα, φτάνει να μην ξεπεράσεις τα όρια, γιατί καταλαβαίνει το ψέμα και δεν του αρέσει καθόλου!

Επειδή θέλει να δείχνει και διανοούμενος, εκτός από γοητευτικός, άνοιξε μια συζήτηση γύρω από πολιτικά, μουσική, κινηματογράφο, ακόμα και για τέχνες ή ιστορία. Άσε να εννοηθεί ότι σε ενδιαφέρει πνευματικά και σου αρέσει να συζητάς μαζί του, χωρίς να έχεις στο μυαλό σου κάτι ερωτικό (τουλάχιστον προς το παρόν)!

2
Ταύρος 

Freepik.com

Για να κατακτήσεις έναν ταύρο πρέπει να σε δει σαν ένα καλό, ειλικρινές και προσγειωμένο άτομο.

Το ερωτικό του ενδιαφέρον μπορεί να ξυπνήσει αν δει ότι έχετε κοινές πεποιθήσεις/προτιμήσεις, γι’ αυτό προσπάθα μέσα από την κουβέντα να τον κάνεις να σου αποκαλύψει τις αντιλήψεις του για διάφορα θέματα, ώστε να δείτε πού έχετε κοινά σημεία!

Το καλό στην κουβέντα με τον Ταύρο είναι ότι, αν ξεκινήσει να μιλάει δεν θα υπάρχουν αμήχανες σιωπές, ενώ εκτιμά επίσης το καλόγουστο χιούμορ (χωρίς, όμως, ειρωνεία και χυδαιότητα).

3
Δίδυμος

Freepik.com

Για να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός διδύμου στην πρώτη γνωριμία θα πρέπει να ξεκινήσεις από το μυαλό του… Να τον κάνεις δηλαδή να σε δει ως ένα έξυπνο και άνετο άτομο.

Επίσης δώσε του να καταλάβει πως έχεις αμέτρητα ενδιαφέροντα και δεν σου αρέσει να πολυκάθεσαι σπίτι!

Ο δίδυμος μπορεί να κουβεντιάσει για πολλά θέματα, γιατί έχει ένα ευρύ πεδίο γνώσεων, αν και συχνά χωρίς βάθος. Αν εσύ κατέχεις καλά ένα θέμα, θα του τραβήξεις την προσοχή, ενώ αν σπουδάζεις κάτι (οτιδήποτε) θα το εκτιμήσει πολύ!

4
Καρκίνος

Freepik.com

Ο Καρκίνος θα εκτιμήσει τη ζεστή και στοργική πλευρά σου! Δείξε του πόσο περιποιητικό άτομο είσαι π.χ. ρώτα αν θέλει ένα ακόμα ποτό ή μήπως κρυώνει.

Είναι ιδιαίτερα ψυχοπονιάρης, γι’ αυτό μπορείς να αρχίσεις να του εξομολογείσαι τους καημούς και τα βάσανά σου! Ανάφερε του πόσο είχες κακοπέσει στα αισθηματικά (πριν τον γνωρίσεις) ενώ το μόνο που ήθελες ήταν να δώσεις και να πάρεις αγάπη. Ωστόσο, μην πάρεις και πολύ φόρα γιατί θέλει τον χρόνο του να αποφασίσει αν του αρέσεις!

Τέλος, ένα από τα αγαπημένα θέματα για τον καρκίνο είναι η μητέρα… Αν με τη μαμά του τα πηγαίνει καλά, τότε θα σου ανοιχτεί εύκολα σ’ αυτό το θέμα!

5
Λέων

Freepik.com

Στα λιονταράκια αρέσουν οι ανοιχτόκαρδοι και διασκεδαστικοί άνθρωποι που ξέρουν να απολαμβάνουν τη ζωή, οπότε θα πρέπει να τονίσεις αυτή την πλευρά σου.

Αν με το χιούμορ σου τον κάνεις να γελά, τότε θα το εκτιμήσει αφάνταστα. Αντίθετα με άλλα ζώδια δεν πρόκειται να σε χαρακτηρίσει σνομπ (αν του πουλήσεις μούρη), ούτε «ευκολάκι» αν ζητήσεις με τη μία το τηλέφωνό του!

Χαίρεται να διαπιστώνει πόσο σου αρέσει, οπότε τρέλανέ τον στα κομπλιμέντα. Δείξε ότι μπορείς και θέλεις να χρησιμοποιείς το χρήμα για να χαίρεσαι τη ζωή. Μην φανείς τσιγκούνης… Για τα οικονομικά σου καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον άλλο, όχι μαζί του!

6
Παρθένος

Freepik.com

Πρόσεξε καλά… Μην την «πέσεις» κατευθείαν σε ένα παρθένο, διότι δεν θα το εκτιμήσει καθόλου!

Θέλει η προσέγγισή σου να είναι σταδιακή, ώστε να διαπιστώσει με την ησυχία του αν έχεις τα απαραίτητα γι’ αυτόν προσόντα. Θέλει, δηλαδή, να δει αν είσαι άτομο αξιόπιστο, εργατικό, υπεύθυνο, τίμιο και με σταθερό χαρακτήρα!

Επίσης θα πρέπει να δείξεις ότι είσαι καλλιεργημένο άτομο, με πολλά πνευματικά ενδιαφέροντα. Δεν τον πειράζει να φανείς πιο έξυπνος, μορφωμένος ή κουλτουριάρης από εκείνον, αντίθετα θα το εκτιμήσει!

7
Ζυγός

Freepik.com

Δεν θα δυσκολευτείς να βρεις τι να πεις με έναν ζυγό, ειδικά αν έχεις καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, όπως για παράδειγμα η τέχνη, η μουσική, το θέατρο κ.α. Έτσι κι αλλιώς, έχει ο ίδιος μεγάλη άνεση στις κοινωνικές του επαφές και ποτέ δεν ξεμένει από θέματα συζήτησης!

Από την άλλη, είναι ιδιαίτερα δεκτικός στις φιλοφρονήσεις που έχουν να κάνουν με την ομορφιά και το επίπεδό του π.χ. «Έχεις τέτοιο σώμα χωρίς να πηγαίνεις στο γυμναστήριο; Απίστευτο…».

Για να τον κερδίσεις, εκτός από το γούστο σου, δείξε την ικανότητά σου να συζητάς με έξυπνα επιχειρήματα, να αντιπαρατίθεσαι ήρεμα και να μπορείς να βλέπεις και την άλλη πλευρά των πραγμάτων!

8
Σκορπιός

Freepik.com

Στον Σκορπιό αρέσουν τα δυναμικά, ντόμπρα και ενδιαφέροντα άτομα, οτιδήποτε του λες, πρέπει να του εξάπτει την περιέργεια, διαφορετικά θα σε θεωρήσει βαρετό και θα σε προσπεράσει.

Όταν πάλι σου μιλά εκείνος πρέπει να δείχνεις ανυπόκριτη προσοχή και να μην κάνεις ενοχλητικά ή υποτιμητικά σχόλια! Τον προσελκύουν επίσης όσοι έχουν γνωριμίες με πρόσωπα διάσημα ή ισχυρά, οπότε αν τις έχεις, δείξε το!

Το καλύτερο πάντως είναι να μην δίνεις πολλές διευκρινήσεις, αφήνοντας να σε καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου, όχι μόνο για τη δουλειά, αλλά γενικά για τη ζωή σου!

9
Τοξότης

Freepik.com

Με έναν τοξότη δεν είναι δύσκολο να κάνεις κουβέντα… Τον ενδιαφέρουν σχεδόν τα πάντα, έχει πολλά να πει αρκεί μόνο να τον ακούς υπομονετικά για να θεωρήσει ότι είσαι ένα άτομο με το οποίο μπορεί να κάνει ωραίες συζητήσεις!

Μιλώντας για ‘σένα, δείξε ότι είσαι άτομο με μεγάλα όνειρα και σχέδια. Δείξε του ότι θέλεις διαρκώς να προχωράς και να μαθαίνεις στη ζωή.

Πες για ό,τι σου αρέσει να κάνεις ή να φτιάχνεις, έτσι ώστε να καταλάβει πόσο δραστήριο άτομο είσαι. Ειδικά αν λατρεύεις τα ταξίδια… θα τον ξετρελάνεις!

10
Αιγόκερως

Freepik.com

Αν ο Αιγόκερως με το που θα γνωριστείτε σου φανεί βαρύς κι ασήκωτος, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι δεν ενδιαφέρεται για ‘σένα, απλώς αξιολογεί αν η όποια σχέση μαζί σου μπορεί να τον βάλει σε μπελάδες.

Θα πρέπει, λοιπόν, να του δείξεις πως είσαι ένα άτομο σοβαρό – που πατάει τα πόδια του στη γη, συνετό και υπεύθυνο σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

Τον γοητεύουν τα αυτοδημιούργητα άτομα, οπότε δείξε πόσα έχεις καταφέρει με τις δικές σου δυνάμεις και πόσο ανεξάρτητος είσαι (οικονομικά και συναισθηματικά). Θα εκτιμήσει το να έχεις μια οικονομική άνεση, όμως μην φανείς σπάταλο άτομο.

11
Υδροχόος

Freepik.com

Για να εντυπωσιάσεις τον Yδροχόο, ένας είναι ο τρόπος: να δείξεις τη μοναδικότητα και την αντισυμβατικότητά σου… Να έχεις πρωτοπόρες ιδέες και πρωτότυπες απόψεις.

Στο ζώδιο αυτό δεν αρέσει τίποτα συνηθισμένο, καθιερωμένο και προβλέψιμο. Ξάφνιασέ τον ευχάριστα, λοιπόν, ενώ μην διστάσεις ακόμα και να τον σοκάρεις με τα λεγόμενά σου!

Μίλησέ του για τα οράματά σου για έναν καλύτερο κόσμο, θα σου πει κι εκείνος τα δικά του και λογικά θα έχει πολλά, παρόλο που είναι καλύτερος στη θεωρία παρά στην πράξη. Είναι καλός συζητητής και καλός ακροατής. Φρόντισε, όμως, να τον ακούς με προσοχή, όταν σου μιλά.

12
Ιχθύς

Freepik.com

Για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον του Ιχθύ, ένας ασφαλής τρόπος είναι να ξεκινήσεις μια συζήτηση για μουσική, θέατρο, βιβλία ή τέχνη. Εδικά η τέχνη είναι ένας τομέας που ενδιαφέρει σχεδόν όλους τους ιχθείς, είτε ασχολούνται οι ίδιοι με αυτήν, είτε απλώς την απολαμβάνουν!

Δείξε του ότι τον θεωρείς ένα σπάνιο, μοναδικό και πολύτιμο πλάσμα και σε καμία περίπτωση μην φανείς αδιάφορος ή προσβλητικός απέναντι σε κάτι που σου λέει, ιδίως αν πρόκειται για κάτι προσωπικό.

Τέλος αξίζει να ξέρεις πως το ζώδιο αυτό έχει το πιο εύθραυστο «εγώ» από όλα τα άλλα ζώδια!

Τι λες; Θα εφαρμόσεις τα πιο πάνω; Περιμένουμε να μας πεις αποτελέσματα! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending