fbpx

Messenger screenshot: Δες τι ανακοίνωσε ο Mark για τη νέα λειτουργία που σίγουρα φοβόσουν!

Αν μιλάς κι εσύ σε «μυστική συνομιλία» στο Messenger -σίγουρα- θα ξέρεις ότι μόλις τελειώσει ο χρόνος όλα τα μηνύματα καταστρέφονται, άρα νιώθεις μια σιγουριά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν σε λάθος χέρια!

Τι γίνεται, όμως, με τα screenshots; Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία του messenger που σίγουρα φοβόσουν εδώ και χρόνια και τελικά θα γίνει πραγματικότητα… Απ’ ότι φαίνεται με αυτό το update θα καταστραφούν φιλίες και θα χαλάσουν σχέσεις!

Μάθε πώς θα λειτουργούν οι ειδοποιήσεις για τα screenshot στο messenger:

Η μυστική συνομιλία αναβαθμίζεται, λοιπόν, αφού πλέον θα υπάρχουν καινούριες δυνατότητες για τον χρήστη, όπως: ενδείξεις πληκτρολόγησης σε συνομιλίες, αντιδράσεις emoji σε μηνύματα, αλλά και τη δυνατότητα αποστολή GIF και stickers. Επίσης, δίδεται η δυνατότητα προώθησης και απευθείας απάντησης σε μηνύματα.

Οκαυ μέχρι εδώ όλα καλά, αφού είναι πράγματα που ισχύουν ήδη στις κανονικές μας συνομιλίες. Αυτό, όμως, που πρέπει -οπωσδήποτε να μάθεις- (για να μην κλείσει κανένα σπιτικό) είναι ότι πλέον θα έρχεται ειδοποίηση σε περίπτωση που κάποιος στη μυστική συνομιλία τραβήξει στιγμιότυπο οθόνης (screenshot).

Προφανώς αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να αποτρέψουμε το screenshots, αλλά τουλάχιστον θα ξέρουμε αν ο άλλος έχει «φωτογραφίσει» τη μυστική μας συνομιλία!

Γράψε μας σε σχόλιο αν σου αρέσει αυτό το update ή όχι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending