fbpx

Nutella Baklava: Το επιδόρπιο που έγινε trend στο κέντρο της πόλης & πρέπει να δοκιμάσεις!

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το καλό φαγητό… εκτός κι αν μιλάμε για ένα πεντανόστιμο επιδόρπιο, όπως αυτά που θα βρεις στο Marinado! Τρεις νέες επιλογές σε γλυκά που ταιριάζουν σε όλη την παρέα: Nutella Baklava, Rice Krispies Chocolate Bar και Marinado Pudding!

Βέβαια, αυτό που ξεχωρίζει με διαφορά, και είναι φυσικά ένα από τα best-sellers του Marinado, είναι το Nutella Baklava! Αν σου ακούγεται τέλειος σαν συνδυασμός, που είσαι να το δοκιμάσεις!

1
Δες περισσότερα πιο κάτω:

Όπως φαίνεται ο σεφ του Marinado για μια ακόμη φορά είχε έμπνευση και αυτό φάνηκε βέβαια στα 3 γλυκά που δημιούργησε! Είναι ιδανικά για να τα απολαύσεις μετά το μεσημεριανό ή το βραδινό σου!

Ανάλογα με τις προτιμήσεις σου μπορείς να επιλέξεις και το αντίστοιχο γλυκό! Αν θέλεις κάτι πιο ελαφρύ, το οποίο μπορεί να φαγωθεί και σαν ενδιάμεσο snack το απόγευμα ή ακόμα και την επόμενη μέρα, τότε το Rice Krispies Chocolate Bar είναι το κατάλληλο για σένα!

Αν από την άλλη θέλεις κάτι ελαφρύ και δροσερό, τότε το Marinado Pudding είναι αυτό που πρέπει να βάλεις στην επόμενη σου παραγγελία!

Και φυσικά αν είσαι κι εσύ fan της Nutella ή των σιροπιαστών γλυκών – ή αν είσαι fan και των δύο ακόμα καλύτερα – τότε πρέπει άμεσα να παραγγείλεις και να απολαύσεις τον Nutella Baklava! Κάνε λίγο εικόνα… λιωμένη Nutella σε συνδυασμό με καβουρδισμένα αμύγδαλα, σιρόπι από μέλι, μέσα σε ένα καλοφτιαγμένο-τραγανό μπακλαβά ψημένο στον φούρνο!

Το δοκιμάσαμε ήδη και είναι όσο νόστιμο φαίνεται στην εικόνα… και ακόμα περισσότερο! Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έγινε το νέο “trend” που όλοι αγάπησαν στη Λευκωσία και φυσικά τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας γίνεται sold out, γι’ αυτό… πρόλαβε!

Μπορείς να παραγγείλεις Μarinado, από όλες τις πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody, Wolt, Rocket και στην ιστοσελίδα www.marinado.com.cy! Επίλεξε ποιος τρόπος σε βολεύει, βάλε την παραγγελία σου και ετοιμάσου να απολαύσεις πεντανόστιμα γλυκά! Το Μarinado είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11:30-22:00 και τα Σάββατα από τις 12:00-22:00!

Τι περιμένεις; Πάρε το Nutella Baklava και όποιο άλλο επιδόρπιο προτιμάς και θα μας θυμηθείς!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending