fbpx

«Για κάθε Άλκη»: Το σύνθημα & η ανθρώπινη αλυσίδα που σχημάτισαν μαθητές στη Θεσσαλονίκη!

Το δικό τους μήνυμα θέλησαν να στείλουν οι μαθητές του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον άδικο χαμό του 19χρονου Άλκη που έπεσε θύμα της άγριας δολοφονίας από ομάδα χούλιγκαν στην οδό Χαριλάου.

Οι μαθητές τίμησαν τη μνήμη του 19χρονου, γράφοντας με τις τσάντες στους στην αυλή του σχολείου «Για κάθε Άλκη», ενώ γύρω σχημάτισαν με τα σώματά τους μια ανθρώπινη αλυσίδα.

«Και κάπως έτσι η σιωπή στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα. Ενός λεπτού σιγή από τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΠΣΠΘ για κάθε Άλκη», αυτή είναι απάντηση που θέλησαν να δώσουν κάνοντας ξεκάθαρο πως το έγκλημα και η βία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από κανέναν!

Δες πιο κάτω τη φωτογραφία με το σύνθημα «Για κάθε Άλκη»:

Η είδηση του θανάτου του νεαρού Άλκη συγκλονίζει τις τελευταίες μέρες το πανελλήνιο και όχι μόνο, αφού όλοι παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις εξελίξεις γύρω από τη φριχτή δολοφονία.

Το άτυχο παιδί έχασε τη ζωή του επειδή έτυχε να μην υποστηρίζει την ίδια ομάδα με τους χούλιγκανς που θεώρησαν πως έχουν το δικαίωμα να του πάρουν ό,τι πολυτιμότερο είχε. Τη ζωή του!

Ας αναλογιστούμε όλοι σε τι κόσμο ζούμε και πώς μπορούμε να τον κάνουμε καλύτερο. Για εμάς, για τα παιδία… Για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον!

Ευχόμαστε να μην υπάρξουν ποτέ ξανά παρόμοια περιστατικά!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending