fbpx

Netflix: Η σειρά Elite επιστρέφει με αυτούς τους 5 νέους μαθητές που θα «ταράξουν τα νερά»!

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η σειρά Elite θα επιστρέψει με 5η, αλλά και 6η σεζόν και σίγουρα τα νέα σε ενθουσίασαν κι εσένα, αφού μετά τα short stories που είδαμε τα Χριστούγεννα ανυπομονούμε να δούμε τις εξελίξεις!

Στη σειρά, λοιπόν, θα «εισβάλουν» νέα πρόσωπα, ενώ σύμφωνα με πηγές κάποιοι από τους παλιούς πρωταγωνιστές θα μας αποχαιρετήσουν. Παρ’ όλα αυτά, «συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια», αφού το cast της σειράς έχει αλλάξει άπειρες φορές από όταν έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά το 2018!

Στην 6η σεζόν 5 καινούριοι μαθητές θα φέρουν τα πάνω κάτω στο Las Encinas και αναμένεται να «ταράξουν τα νερά» στην ιστορία/υπόθεση που ξέραμε μέχρι στιγμής.

Ας δούμε ποιοι είναι οι 5 νέοι μαθητές που θα μας απασχολήσουν στις επόμενες σεζόν:

Instagram.com/@elitenetflix

Είναι προφανές ότι το Elite σιγά – σιγά μεταμορφώνεται σε ένα εντελώς άλλο show, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές… αν αναλογιστεί κανείς με ποιους ξεκίνησε!

Ήδη στον 4ο κύκλο μας αποχαιρέτησαν βασικοί χαρακτήρες και αντίστοιχα μας συστήθηκαν νέοι, φέρνοντάς μας ανάμεικτα συναισθήματα.

Instagram.com/@elitenetflix

Με ένα απλό post, λοιπόν, ο λογαριασμός του Elite στο Instagram μας άναψε φωτιές, αφού μας παρουσίασε τα ονόματα των ηθοποιών που θα κάνουν “join” στη σειρά!

Instagram.com/@elitenetflix

Ο λόγος για τους Álvaro de Juana, Carmen Arrufat Blasco, Ana Bokesa, Alex Pastrana, Ander Puig, οι οποίοι γίνουν (σύμφωνα με το post) τα νέα μας crushes! Με το τελευταίο όνομα σίγουρα σου ξυπνήσαμε αναμνήσεις από τον αγαπημένο σου πρωταγωνιστή Ander, ο οποίος αποχώρισε στην προηγούμενη σεζόν.

Instagram.com/@elitenetflix

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα και ο Álvaro de Juana που είναι ο πρώτος τρανς ηθοποιός της σειράς. Δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα εκπροσωπήσει την ομάδα αυτή και στο story της σειράς.

Instagram.com/@elitenetflix

Δυστυχώς, το Netflix φρόντισε να μας κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμη σε αγωνία, αφού τα νέα πρόσωπα θα τα δούμε στην 6η σεζόν… Άρα πρέπει να περιμένεις μαζί μας πρώτα το official trailer και την ημερομηνία της πρεμιέρας της 5ης σεζόν και μετά όλα τα άλλα!

Γράψε μας σε σχόλιο αν ανυπομονείς να δεις τις επόμενες σεζόν του Elite!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending