fbpx

5 ζευγάρια που ερωτεύτηκαν στο σπίτι του GNTM & είναι ακόμη μαζί και full in love!

Μάλλον πήγαιναν για το “The Bachelor”, αλλά έχασαν τον δρόμο και βρέθηκαν στο σπίτι του GNTM. Δέκα μοντέλα, λοιπόν, μπήκαν στο αγαπημένο reality μόδας, με σκοπό να κατακτήσουν τις πασαρέλες, αλλά στην πορεία βρήκαν… το άλλο τους μισό!

Φυσικά, αναφερόμαστε στους 2 τελευταίους κύκλους του παιχνιδιού, όπου συμμετείχαν και αγόρια και κορίτσια. Η αλήθεια στο GNTM 3, που ήταν η 1η φορά που είδαμε αγόρια στο παιχνίδι, δεν είχαμε και τοοόσα πολλά love stories (ή έστω όχι φανερά ζευγάρια). Στο GNTM 4, όμως, «ο έρωτας τους πήγε σύννεφο»!

Κι ενώ, θα περίμενε κανείς πως με το τέλος του παιχνιδιού θα ερχόταν και το τέλος της σχέση τους, κάθε άλλο… Ο έρωτας τους φουντώνει αντί να σβήνει! Εξάλλου, κάποιοι από αυτούς, ήρθαν πιο κοντά, αφότου βγήκαν από το σπίτι του GNTM.

Δες πιο κάτω 5 ερωτευμένα ζευγάρια του GNTM:

1
Μαριαγάπη Ξυπολιά – Αιμιλιάνο Μάρκου

okmag.gr

Ήταν το πρώτο ζευγάρι (και πιο ταιριαστό κατά τη γνώμη μου) που δημιουργήθηκε στο GNTM 3! Αν κι εμείς αργήσαμε να καταλάβουμε ότι «κάτι παίζει» ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο μοντέλα, ο έρωτας μεταξύ της Μαριαγάπης και του Αιμιλιάνο φούντωσε από τις αρχές του παιχνιδιού!

Πιο συγκεκριμένα, είναι μαζί από τον Αύγουστο του 2020, όταν δηλαδή είχαν ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα του GNTM 3. Και παρόλο που η Μαριαγάπη εδώ και 5 μήνες έχει μετακομίσει στην Κίνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο Αιμιλιάνο πηγαινοέρχεται στο Μιλάνο κάθε τόσο, η σχέση τους κρατάει γερά. Άντε με το καλό κι ο γάμος… Κι αν ψάχνετε για κουμπάρους, εδώ είμαστε!

2
Μαρινέλα Ζύλα – Ηρακλής Τσουζίνοφ 

gossip-tv.gr

Κατά τη διάρκεια του GNTM 3, είχαν φουντώσει φήμες που ήθελαν τη Μαρινέλα ζευγάρι με τον Σήφη. Ωστόσο, μετά το τέλος του διαγωνισμού, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ φαίνεται πως δεν κέρδισε μόνο το έπαθλο του παιχνιδιού, αλλά και την καρδιά της Μαρινέλας!

Κι ενώ στην αρχή προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, όσο περνούσε ο καιρός, οι δημόσιες τους εμφανίσεις αυξάνονταν και στο «μενού» άρχισαν να συμπεριλαμβάνονται τρυφερά χαδάκια, ζεστές αγκαλίτσες και hot φιλιά… Ε, πώς να κρυφτεί ο έρωτας μετά απ’ όλα αυτά;!

3
Όλγα Ντάλλα – Στυλιανός Φλωρίδης 

Instagram.com/@olga_ntalla

Σε όλα πρώτη η Όλγα Ντάλα! Μετά τον πρωταθλητισμό στο κολύμπι, έβαλε στόχο να έρθει πρώτη και στην καρδιά του Κύπριου, Στυλιανού Φλωρίδη και μάλιστα τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία! Τώρα εδώ που τα λέμε, κάποια vibes που υπήρχαν στον αέρα τα είχαμε «πιάσει» πριν αποκαλυφθεί η σχέση!

Η αποχώρηση του Στυλιανού πάντως, θα πρέπει να συμπεριληφθεί -δικαίως- στα top moments του GNTM 4 με τόσο κλάμα που έριξε η Όλγα, αλλά και για τα παθιασμένα φιλιά που αντάλλαξαν εκείνη τη μέρα, που με έναν πρόχειρο υπολογισμό, πρέπει να ήταν κάπου στα 100!

4
Κυβέλη Χατζηευστρατίου – Ντίνος Κρίτσης 

mikrofwno.gr

Σε ό,τι αφορά τη σχέση Κυβέλης – Ντίνου, μια φράση ταιριάζει να πούμε… «Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»! Γιατί; Πολύ απλά, επειδή η «ντίβα», Κυβέλη Χατζηευστρατίου, σε όλη τη διάρκεια του GNTM 4, ισχυριζόταν πως μπήκε στο παιχνίδι μόνο για το έπαθλο, δεν έκανε και δεν θα έκανε καμία σχέση μέσα στο σπίτι (εδώ γελάμε)!

Ωστόσο, μόλις  ολοκληρώθηκε ο τελικός του παιχνιδιού και η Κυβέλη είχε αναδειχθεί νικήτρια, την ίδια κι όλας νύχτα αποκάλυψε τη σχέση της με τον Ντίνο Κρίτση. Εγώ μια απορία έχω μόνο… Γιατί Κυβέλη μου στο θάρρος ή αλήθεια που πρόδωσες όλα τα ζευγάρια του σπιτιού, δεν αποκάλυψες και τη δική σου σχέση;

5
Ειρήνη Λεμπέση – Ναπολέων Μήτσης 

znews.gr

Μην χαρούν δύο άνθρωποι ότι κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, φτου πετάγεται η Κυβέλη και τα αποκαλύπτει όλα! Πάντως, αλήθεια να λέγεται, η σχέση της Ειρήνης και του Ναπολέων δεν θα έπεφτε στην αντίληψή μας, αν δεν τους «πρόδιδε» εκείνη!

Το «πρόσωπο» του GNTM 4 (όπως χαρακτήριζαν οι κριτές τον Ναπολέων) και το golden pass, είναι τελικά μαζί και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Απολαμβάνουν τον έρωτά τους, αφού οι κάμερες τους πετυχαίνουν κάθε τόσο σε βόλτες χεράκι-χεράκι… Άραγε όταν φοράει τακούνια η Ειρήνη, πόσα κεφάλια περνάει τον Ναπολέων;

Στάξαμε με τόσο μέλι! Εσένα ποιο ζευγάρι του GNTM σου αρέσει περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending