fbpx

5+1 εστιατόρια στη Λευκωσία για να βγεις ρομαντικό ραντεβού τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

«Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου», που δεν είναι άλλη από τις 14 Φεβρουαρίου… πλησιάζει!

Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε 6 ιδανικά εστιατόρια για να βγεις με τον/τη Βαλεντίνο/α σου ένα ρομαντικό ραντεβουδάκι.

Ακόμη κι αν πιστεύεις ότι «οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα», το Valentine’s Day δεν παύει να είναι μια καλή ευκαιρία για να βγεις για φαγητό ή/και ποτό με το αγαπημένο σου ταίρι/crush και να περάσετε υπέροχα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και χαράς που βρίσκεστε ο ένας στη ζωή του άλλου!

Δες ποια εστιατόρια της πρωτεύουσας σου προτείνουμε για ένα ρομαντικό date με το ταίρι σου:

Wolf

Το εστιατόριο Bottega Amaro είναι ένα από τα ιδανικότερα για τη συγκεκριμένη περίσταση. Τα γευστικά φαγητά που σερβίρει, η όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα, τα ωραία ποτά, αλλά και τα νόστιμα γλύκα που διαθέτει θα «γλυκάνουν» για τα καλά την άκρως ερωτική αυτή βραδιά. 

Σου προτείνουμε, λοιπόν, να το επισκεφθείς με το ταίρι σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σου υποσχόμαστε πως θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά. 

Instagram.com/@tocayocy

Το εστιατόριο Tocayo βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην οδό Μακαρίου και έχει κάνει τους πάντες να παραμιλούν για το menu του! Εκεί μπορείς να απολαύσεις Latin – Asian Fusion κουζίνα.

Η minimal διακόσμησή του, το εσωτερικό του design και οι καμάρες ξεχωρίζουν και σίγουρα η ατμόσφαιρά του θα σε βάλει σε ένα πιο ρομαντικό mood, έτσι για να ταιριάζει με τη μέρα. Φυσικά, «το κερασάκι στην τούρτα» είναι τα cocktails του που σίγουρα θα πρέπει να προστεθούν στη ρομαντική βραδιά σας!

Facebook.com/@palaiaelia

Η Παλαιά Ελιά είναι ένα σύγχρονο εστιατόριο με ιδιαίτερα πιάτα, ιδανικά για τους λάτρεις της ελληνικής και της κυπριακής κουζίνας. Προσφέρει επίσης ωραία cocktails και ζωντανή μουσική που σίγουρα θα απογειώσουν τη βραδιά σας!

Μην διστάσεις, λοιπόν, να το επισκεφτείς το εστιατόριο αυτό με το ταίρι σου για να περάσετε μια αξέχαστη και -κυρίως- γευστική νύχτα.

Wiz-Guide

Ακόμη ένα όμορφο εστιατόριο στην Παλιά Λευκωσία, όπου μπορείς να γευτείς γευστικά Κυπριακά και ελληνικά πιάτα.

Εκεί όλα είναι φτιαγμένα από φρέσκα υλικά που θα δώσουν μια ωραία νότα στην υπέροχη νύχτα σας. Επίσης, η ρομαντική, αλλά συνάμα ιδιαίτερη διακόσμηση του χώρου σε συνδυασμό με την ωραία ατμόσφαιρα θα δώσουν σε εσένα και το ταίρι σου σίγουρα μια επιπλέον ευχαρίστηση!

Facebook.com/@Rokoko

Το γνωστό σε όλους -πλέον- Rokoko δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας, αφού αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια στην πρωτεύουσα!

Η νόστιμη Ιταλική κουζίνα, το απίθανο γλυκό mascarpone calzone (που αξίζει 1000% τις θερμίδες του) και ο ωραίος χώρος του μαγαζιού θα συμβάλουν στο να κάνουν αυτή τη ξεχωριστή μέρα ακόμη πιο όμορφη και συναρπαστική και θα ικανοποιήσουν σίγουρα εσένα, το ταίρι και την πείνα σου.

Facebook.com/@cplpos

Ακόμη ένα αγαπημένο εστιατόριο είναι και η Μπέμπα, όπου θα γευτείς με το ταίρι σου απίθανα γκουρμέ πιάτα.

Στο συγκεκριμένο μέρος σου προτείνουμε να παραγγείλεις διάφορα φαγητά και να τα μοιραστείτε, καθώς αξίζει να δοκιμάσετε πολλές από τις ωραίες λιχουδιές του εστιατορίου!

Γράψε μας σε σχόλιο σε ποιο εστιατόριο σκοπεύεις να κάνεις κράτηση για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending