fbpx

5 ιδέες δώρων για να δώσεις στο ταίρι σου φέτος το Valentine’s Day και να ενθουσιαστεί!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όλο και πλησιάζει και ο «Βαλεντίνος» σου θα ανυπομονεί να μάθει τι δώρο επέλεξες να του κάνεις αυτήν την άκρως ερωτική μέρα!

Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε ιδιαίτερα, αλλά και κλασικά δώρα που μπορείς να χαρίσεις στον άνθρωπό σου για να του υπενθυμίσεις πόσα πολλά σημαίνει για ‘σένα και πόσο χαρούμενος είσαι που βρίσκεται στη ζωή σου.

P.S: Μπορεί «οι ερωτευμένοι να γιορτάζουν κάθε μέρα» και όχι μόνο τη συγκεκριμένη μέρα και όντως σημασία δεν έχει η αξία του δώρου, αλλά η κίνηση είναι που μετράει!

Δες πιο κάτω ιδέες για δώρα που θα ξετρελάνουν το ταίρι σου αυτό το Valentine’s Day:

1
Λουλούδια… «διαρκείας»

Instagram.com/@love_you_more_flowers

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα μας ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια ως ένδειξη της αγάπης σου.

Φυσικά, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ιδιαίτερες επιλογές, τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, καθώς υπάρχουν λουλούδια σε πολλούς χρωματισμούς και μάλιστα… «διαρκείας», αφού πρόκειται για πραγματικά τριαντάφυλλα που αντέχουν από 1 έως και 3 χρόνια!

Δες εδώ τι ακριβώς εννοούμε και διάλεξε αυτά που πιστεύεις ότι ταιριάζουν καλύτερα στο γούστο του/της Βαλεντίνου/ας σου!

2
Personalized κοσμήματα (με το αγαπημένο σας τραγούδι)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CUSTOM JEWELLERY SHOP (@mysoul.cy)

Ακόμη ένα κλασικό, αλλά συνάμα όμορφο δώρο για το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι τα κοσμήματα! Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές τόσο σε βραχιόλια, αλυσίδες για τον λαιμό, σκουλαρίκια, κτλ.

Παρ’ όλα αυτά, εμείς σου προτείνουμε να πρωτοτυπήσεις, επιλέγοντας ένα personalized, στιλάτο κόσμημα – ιδανικό και για άντρες και για γυναίκες. Το πιο wow, όμως, είναι ότι μπορείς να “χαράξεις” το αγαπημένο σας τραγούδι και να το ακούσεις σκανάροντάς το στο κινητό σου, όποτε και όπου κι αν βρίσκεσαι!

Δες εδώ την καταπληκτική κυπριακή σελίδα που τα φτιάχνει!

3
Φωτογραφίες και μηνυματάκια αγάπης σε διάφορα αντικείμενα

Instagram.com/@gotshirtscy

Η ερωτική αυτή μέρα είναι η ιδανική ευκαιρία να πρωτοτυπήσεις σε θέμα δώρου. Βρες, λοιπόν, την ή τις αγαπημένες σου φωτογραφίες με το ταίρι σου ή κάποιο αγαπημένο quote, στίχο τραγουδιού και εκτύπωσέ τα… παντού!

Από μπρελόκ, μπλουζάκι, ποτήρι, μαξιλάρι, κολλιέ, πέτρα, αναπτήρα, puzzle – μαγνήτη ψυγείου και η λίστα ατέλειωτη… Μ’ αυτό τον τρόπο ο/η αγαπημένος/η σου θα έχει κάτι που θα σε θυμίζει διαρκώς μαζί του/της.

Βρες εδώ μια σελίδα όπου μπορείς να δημιουργήσεις με τη βοήθειά της το ιδανικό δώρο για το ταίρι σου!

4
Άλμπουμ φωτογραφιών 

Instagram.com/@myikona_lab

Τι καλύτερο από ένα άλμπουμ γεμάτο με τις δικές σας μοναδικές στιγμές για να σας υπενθυμίζουν όσα έχετε ζήσει μαζί;

Οι φωτογραφίες σας έχουν σίγουρα μεγάλη αξία, ωστόσο είναι μια καλή, οικονομική και δημιουργική ιδέα για δώρο προς το αγαπημένο σου πρόσωπο!

Δες εδώ διάφορες ιδέες για να φτιάξεις το δικό σας άλμπουμ με μόνο €19.95.

5
Κουτί με σοκολατάκια

Instagram.com/@yolandaschocolatiers

Επειδή οι σοκολάτες έχουν την τιμητική τους (επί καθημερινής βάσεως) και -ίσως- δεν τις σκέφτηκες ως δώρο για τον/τη σύντροφό σου, εμείς σου προτείνουμε να γλυκάνεις το ταίρι σου με ένα κουτί γεμάτο με πεντανόστιμα handmade σοκολατάκια (δοκιμασμένα).

Δύο αδερφές, λοιπόν, φτιάχνουν τις πιο ντελικάτες, cute σοκολάτες και μάλιστα είναι και βραβευμένες για τις unique δημιουργίες τους! P.S. Ξέρουμε ότι ίσως να λυπάσαι να τα φας (αφού είναι τόσο όμορφα σε εμφάνιση), όμως, πραγματικά αξίζει να τα γευτείς.

Δες εδώ το λαχταριστό σοκολατο-προφίλ τους και κάνε την παραγγελία σου!

Γράψε μας σε σχόλιο τι δώρο σκοπεύεις να κάνεις στο ταίρι σου για το Valentine’s Day! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending