fbpx

5+1 μικρές εκπλήξεις για να κάνεις στο ταίρι σου του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μια καλή ευκαιρία για όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια να κάνουν κάτι ξεχωριστό, κάτι ιδιαίτερο ή ακόμη και κάτι που δεν έχουν ξανακάνει μέχρι στιγμής!

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις κάποιο “αχρείαστο” δώρο στον/στη σύντροφό σου, αλλά κάτι που θα κάνει πραγματικά αυτή την ημέρα να διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες και θα τη θυμάστε σαν μια γλυκιά και ξεχωριστή ανάμνηση.

Γι’ αυτό, λοιπόν, πιο κάτω σου έχουμε μερικές μικρές, αλλά συνάμα μοναδικές εκπλήξεις που μπορείς να κάνεις στο ταίρι σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που σε καμία περίπτωση δεν θα το περιμένει!

Δες πώς να εκπλήξεις (ευχάριστα) το ταίρι σου στο φετινό Valentine’s Day:

1
Ταξίδι έκπληξη

Freepik.com

Αν και ακούγεται λίγο κλισέ, δεν είναι κακό να παραδεχτούμε πως τα ταξίδια είναι από τις ομορφότερες εκπλήξεις. Δεν είναι απαραίτητο να κανονίσεις κάποιο μεγάλο ταξίδι, ούτε να το κάνεις άμεσα!

Μπορείς απλά να κλείσεις εισιτήρια για ένα καλοκαιρινό τριήμερο σε κάποιο ελληνικό νησί ή μια ρομαντική πρωτεύουσα. Σκέψου με πόση λαχτάρα και ανυπομονησία θα περιμένετε να φτάσει η στιγμή της αναχώρησης…

Και μην ανησυχείς για το οικονομικό! Υπάρχουν πολλές εταιρείες που ανακοινώνουν ταξίδια από νωρίς, έτσι ώστε να κλείνεις πιο οικονομικά εισιτήρια από νωρίς. Δες εδώ ποιες είναι οι καλύτερες μέρες να κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομικές τιμές!

2
Επαγγελματική φωτογράφιση

Freepik.com

Άλλη μια καλή ιδέα για να εκπλήξεις ευχάριστα το ταίρι σου είναι να κανονίσεις να πάτε για επαγγελματική φωτογράφιση. Έτσι θα έχετε μερικά στιγμιότυπα της σχέσης σας στα πιο ρομαντικά κλικς!

Το μόνο που θα πρέπει να σκεφτείς πριν να το κανονίσεις είναι αν στο ταίρι σου αρέσουν οι φωτογραφίες ή αν είναι πιο ντροπαλός/ή κα μαζεμένος/η. Σ’ αυτήν την περίπτωση καλύτερα να επιλέξεις μια άλλη έκπληξη, καθώς δεν θέλουμε να βρεθεί σε δύσκολη θέση.

3
Κάμπινγκ

Freepik.com

Λίγο η αγαπημένη σειρά, λίγο ο καιρός που είναι κάπως πιο ρομαντικός κάνουν αυτήν την έκπληξη ακόμη πιο ξεχωριστή. Απλά επιλέξτε μια περιοχή που δεν θα κάνει τοοοόσο κρύο και εξοπλιστείτε κατάλληλα!

Πόσο πιο ρομαντικό από το να είσαι αγκαλιά “με το πουρέκκι σου” και φυσικά να πιείτε τζιαι καμιάν “τσακρίν”;! Άλλωστε ποιος είπε ότι το camping είναι μόνο για το καλοκαίρι;

4
Κάντε το δικό σας video clip

Freepik.com

Μπορεί να ακούγεται λίγο περιέργο ή (και) τρομακτικό, αλλά πίστεψέ με δεν είναι. Δεν σου λέμε να γίνετε πρωταγωνιστές στο YouTube, απλά μπορείτε να τραβήξετε μόνοι σας μερικά βιντεάκια σε χαλαρές και ρομαντικές στιγμές και να φτιάξετε ένα δικό σας video clip με το αγαπημένο σας τραγούδι!

Εννοείται πως αυτό θα είναι κάτι που θα κρατήσετε για σας και σίγουρα θα είναι κάτι που δεν έχετε ξανακάνει μέχρι στιγμής!

5
Πήγαινέ τον/τη βόλτα σε luna park

Freepik.com

Και ποιος δεν νιώθει σαν μικρό παιδί όταν πηγαίνει σε luna park; Γιατί να μην μοιραστείς αυτήν τη χαρά, λοιπόν, με το ταίρι σου; Εγώ θα σου πρότεινα με 1000 να περάσετε ένα ξέγνοιαστο, χαλαρό απόγευμα και να μην διστάσετε να πάτε και για παγωτό ή πίτσα όταν το παιχνίδι φτάσει στο τέλος του!

Απλά φρόντισε να μην τσκωθείτε για το ποιος νίκησε αν παίξετε παιχνίδια ανταγωνισμού… Είπαμε να γίνεται και πάλι παιδιά, αλλά ας μην φτάσουμε μέχρι αυτό το σημείο. Χαχαχα!

6
Φάρσα με πρόταση γάμου

Freepik.com

Μα τώρα σχέση χωρίς φάρσες γίνεται; Τι θα έλεγες αν στο φετινό Valentine’s έκανες μια fake πρόταση γάμου στο ταίρι σου;

Τη σκηνοθεσία και το στήσιμο το αφήνουμε πάνω σου! Φρόντισε μόνο να είσαι αρκετά πειστικός/ή για να τον/την κάνεις να τα χάσει και όταν «ψηθεί» για τα καλά μπορείς να κάνεις την αποκάλυψη της φάρσας!

Το μόνο που θα σου ευχηθώ είναι να μην το πάρει στα σοβαρά και μετά να ψάχνετε για παπά και για κουμπάρο! Σ’ αυτή την περίπτωση, πάντως εμείς εδώ είμαστε. ?

Εσύ πώς θα εκπλήξεις το ταίρι σου φέτος το Valentine’s Day;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending