fbpx

Anti-Valentine’s: Δες πώς να βγάλεις τη μέρα χωρίς να ξερ*σεις από τον πολύ έρωτα τριγύρω!

Είσαι single (ή και σε σχέση) και δεν τρελαίνεσαι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Σπάνε λιγάκι τα νεύρα σου όταν τα 9/10 Instagram stories που θα δεις θα έχουν #myvalentine ή #inlove;

Αν ναι, τότε αυτό το άρθρο είναι για ‘σένα. Σκεφτήκαμε και σου προτείνουμε πράγματα που μπορείς να κάνεις για να περάσεις το φετινό (Anti)Valentine’s καλύτερα κι από τους ερωτευμένους.

Ίσως έτσι καταφέρεις να μην «ξεράσεις» από το “love is in the air”, τις πολλές καρδούλες, λουλουδάκια, σοκολατάκια που θα είναι παντού γύρω σου σήμερα… Γι’ αυτό, λοιπόν, πάρε ιδέες (για να μην περάσεις τη μέρα κολλημένος/η στο Netflix)!

Δες πιο κάτω πώς να περάσεις μια Anti-Valentine’s μέρα καλύτερα κι από ερωτευμένους:

1
Ετοιμάσου για την Τσικνοπέμπτη 

newsbomb.gr

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει κι εσύ αναλαμβάνεις χρέη… διοργανωτή! Γιατί ο πραγματικός έρωτας -όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε- είναι αυτός που έχουμε όλοι με το φαγητό… Ειδικά όταν πρόκειται για σούβλα, σουβλάκια κι όλα τα σχετικά!

Έχεις μια ολόκληρη μέρα να σκεφτείς σε ποιου παρέα το σπίτι θα μαζευτείτε για να ψήσετε, πόσο κρέας θα πιάσετε, τι ώρα θα ξεκινήσει το πάρτυ, πώς θα μεταμφιεστείς… Θέλεις κι άλλα; Τόσα πράγματα που θα πρέπει να σκεφτείς ως διοργανωτής μια μέρα δεν θα σε φτάσει καν!

2
Οργάνωσε τις καλοκαιρινές διακοπές

Freepik.com

Ο Φεβρουάριος για πολλούς αποτελεί τον μήνα που οργανώνονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές! Γιατί, λοιπόν, να μην αξιοποιήσεις τις 14 Φεβρουαρίου (που είναι και σχεδόν στη μέση του μήνα) για να κλείσεις εισητήρια, ξενοδοχεία, κ.λ.π. αν θες να ταξιδέψεις εκτός Κύπρου;!

Αν από την άλλη θα περάσεις τις καλοκαιρινές διακοπές στην Κύπρο, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να οργανωθείς καθόλου… Ακόμη κι αν θα περάσεις τον Αύγουστο στο εξωχικό κάποιου φίλου, γιατί δεν οργανώνεται και κανένα weekend σε άλλη περιοχή;

3
Βραδιά «Κάμπινγκ» με φίλους τζιαι τσακρίν

YouTube.com

Το «Κάμπινγκ» πάντα αποτελεί έναν καλό τρόπο για να περάσεις τη μέρα σου όταν δεν έχεις να κάνεις τίποτα. Αν και 14 Φεβρουαρίου πέφτει Δευτέρα, εσύ μπορείς να βάλεις το επεισόδιο που θες να δεις από το YouTube και να περάσεις το πιο τέλειο “Valentine’s”.

Κουνούα σου, μπιρούα σου, σουβλούιν σου… Τι άλλο θέλεις; Εγώ σου λέω αν πιάσεις τζιαι κανένα φίλο σου να έρτει για παρέα θα περάσετε τέλεια – τελειότατα! Και δεν πιστεύω να είσαι από τους απειροελάχιστους που δεν βλέπουν «Κάμπινγκ», γιατί θωρώ σε να κάμνεις κόρτε της βαρκούας! ?

4
Shopping Therapy (και όχι μόνο)

Freepik.com

Shopping is always therapy! Δεν συμφωνείς; Αν δεν έχεις τι άλλο να κάνεις και τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση αυτόν τον μήνα, τότε ρίξ’ το στα ψώνια!

Αν βαριέσαι τοοόσο πολύ που δεν θες να μπεις καν στον κόπο να πας στα καταστήματα, τότε κάνε online shopping, όμως, σ’ αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είσαι λίγο πιο συγκρατημένος/η και να μην κάνεις “add” στο καλάθι αγορών ό,τι μα ό,τι βλέπεις.

5
“All you can eat” party

Freepik.com

Αν δεν το κατάλαβες ήδη το φαΐ είναι το τέλειο υποκατάστατο για τον έρωτα! Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν κανονίζατε να μαζευτείτε με τους φίλους σου (όσους είναι single δηλαδή, γιατί τα ζευγαράκια της παρέας δεν νομίζω να σας τιμήσουν) και να κάνετε ένα “all you can eat party”;

Τώρα θα μου πεις πώς θα γίνει αυτό; Απλά παραγγείλτε το αγαπημένο σας fast food σε αρκετή ποσότητα και βάλτε «κόντρα» για το ποιος θα φάει περισσότερο! Μπορείτε να παίξετε και διάφορα drinking games. Δεν μπορείς να πεις είναι μια καλή επιλογή για να περάσει η ώρα.

Εσύ πώς θα περάσεις στο φετινό Anti-Valentine’s;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending