fbpx

Ο Αλέξης Παπάς μόλις χώρισε με την Αθηνά “New York”… τα έφτιαξε με την Κύπρια! (photo)

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Αλέξης Παπάς ήταν ο εργένης του φετινού “The Bachelor”, ο οποίος στον τελικό αποφάσισε πως η εκλεκτή της καρδιάς του ήταν η Αθηνά New York, ποτίζοντας φαρμάκι τη 19χρονη Άννα Ζένιου από την Κύπρο.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, λοιπόν, ο Αλέξης και η Αθηνά έδωσαν μερικές κοινές συνεντεύξεις σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια και στη συνέχεια οι δρόμοι τους «χώρισαν», καθώς η Αθηνά επέστρεψε στη βάση της, δηλαδή στη Νέα Υόρκη!

Ωστόσο, το ζευγάρι ισχυριζόταν πως ο χωρισμός τους σε διαφορετικές χώρες δεν σήμαινε και χωρισμό για τη σχέση τους, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που δήλωσαν πως όλα ήταν μια χαρά μεταξύ τους, έστω κι αν ο ένας βρισκόταν στην άλλη άκρη του κόσμου!

Έλα, όμως, που τελικά δεν ήταν όλα μια χαρά! Ο Αλέξης Παπάς και η Αθηνά New York, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από τον τελικό χώρισαν και ο Παπάς, όπως όλα δείχνουν, βρήκε τελικά τον έρωτα σε κάποια άλλη από τις υποψήφιες νύμφες και μάλιστα σε μια εκ των 3 Κυπρίων!

Δες με ποια Κύπρια του “The Bachelor” είναι ζευγάρι ο Αλέξης Παπάς:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Παπάς εδώ και τρεις μήνες είναι ζευγάρι με τη 19χρονη Κύπρια, Άννα Ζένιου και μάλιστα πρόσφατα πραγματοποίησε ένα μίνι ταξιδάκι στο νησί μας, προκειμένου να τη συναντήσει!

lady.cyprustimes.com

Μάλιστα οι δύο τους απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο στην καρδιά της Λευκωσίας κι έτσι ήταν λίγο δύσκολο να κρατήσουν κρυφή τόσο τη σχέση τους, αλλά και το τρυφερό τετ-α-τετ που είχαν στην πρωτεύουσα.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδάς ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάρκας ανέφερε ότι «Μετά την Αθηνά New York, οι πληροφορίες μου από την Κύπρο αναφέρουν ότι είναι ζευγάρι με την Άννα Ζένιου, τη φιναλίστ. Είναι μαζί εδώ και 3 μήνες και ο Αλέξης πηγαινοέρχεται στην Κύπρο γιατί το ‘ζει’. Είναι πολύ ερωτευμένος»!

lady.cyprustimes.com

Εγώ πάντως μια απορία έχω… Αφού ο Παπάς είχε σκοπό να καταλήξει με το δικό μας το κορίτσι, γιατί δεν την επέλεξε εξ αρχής και την έκανε να κλαίει με μαύρο δάκρυ στα στενά της Σαντορίνης, μετά τη δήλωση πως η καρδιά του «ανήκει» στην Αθηνά;!

Πάντως μπράβο της που είχε τη δύναμη να τον συγχωρέσει μετά από τέτοια συμπεριφορά… Ή μήπως ήταν στημένο όλο αυτό εξ αρχής; ?

Πιστεύεις θα κρατήσει η σχέση Αλέξη – Άννας ή σε λίγο καιρό θα τρυγυρνά με άλλη; Γράψε μας στα σχόλια τη γνώμη σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending